Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aktif Tekerlekli Sandalye alacağım. Ne önerirsiniz?

semihfaruq

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba, bu zamana kadar hiç aktif tekerlekli sandalye kullanmadım. Hep akülü sandalye kullandım. Yeni ehliyet ve araç aldığım için aktif tekerlekli sandalye şart oldu.

En güvenli nereden alabilirim? (İnternette bazı siteler var ama çok güvenemedim.) Bu forumun da alisveris engelliler biz sitesini de ziyaret ettim buradan sipariş süreci nasıl olur, denemeden almak ne kadar mantıklıdır? İstanbula gidip deneme şansım çok mümkün görünmüyor.

En uygun fiyatlı nereden alabilirim?

Hangi marka model fiyat performans olarak uygundur?

Benim için en önemli özelliği hafif olması, otomobile binip inerken yardımcı kişi olmadan bağımsız bir şekilde rahat bir şekilde sandalyenin transferi.

Fiyat olarak da 5000 TL gibi düşünüyorum tabi bu fiyata bulabileceğimi ben de çok sanmıyorum.

Tecrübeli arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim. Forumdaki benzer konuları okudum. Yine de bir kez daha yeni konu açmak istedim.

Bende sıfır wollex w111a var düşünürseniz uygun fiyata bırakırım irtibat:0546 614 58 14

yerli malı olabilir

servis, yedek parça araştırın

Aktif tekerlekli sandalye üreten firma var mı?

boyuma kiloma göre manuel yada aktif tekerlekli sandalye üretenler varmı acaba ?
Piyasadan satın alsam daha uyguna gelirmi?

elanor

Ne kadar bütçe ayırdınız? Aktif sandalyelerin Türkiye'deki fiyatı döviz kuru sebebiyle yukarıda...

Yerli seri üretim yok ancak ölçüye göre yapan var.

3000TL ye kadar bütçem var çok fazla verecek gücüm yok açıkcası. Aktif sandalye yazdım ama aradağım şey kullandığım arabanın bagajına katlayp koyabileceğim bedenime uygun hafif malzeme ve rahat edebileceğim kullanabileceğim bir şey olması. SAndalyeler biliyorum çok pahalı ama maalesef bütçem o kadar yüksek değil. birde ölçü soranlar olmuş ölçüyü nasıl alabileceğime dair bilgim yok nasıl ölçebilirim kullanabilceğim sandalye için

elanor

Saydığınız özellikler fazlasıyla aktif tekerlekli sandalyeyi tanımlıyor. Bedeninize uygun, hafif ve rahat bir sandalye tarifi eksiksiz bir aktif tekerlekli sandalye tarifidir. Aracınızın marka modeli nedir? Bagaj tipi ve yüksekliği hangi tür sandalye almanız gerektiği konusunda en belirleyici kriter o yüzden soruyorum.

Ankara da Gold Medikal kişiye özel alüminyumdan aktif sandalye üretimi yapıyor. Avrasya markalarının adı. Facebookta sayfaları var. İnternette Gold medikal olarak aratıp ulaşabilirsiniz.

İkinci el olarak Küschall Compact modelinin sırtı da katlanan tipini araştırabilirsiniz. Tüm isteklerinizi karşılayaxak mükemmel ürün.

Sıfırı 30 bin liralarda satılıyor.

Kleinanzeigen bana da önerilmişti; orada bulamadım; geçenlerde eBay.de'de Almanya içi gönderim yapan bir satıcıdan aldım. Kleinanzeigen bazen daha ucuz oluyor; ama her zaman değil.

(eBay.de'de doğrudan Türkiye'ye gönderim yapan satıcı da vardı; ama satın aldıktan sonra ne oluyor, bilmiyorum; gerçekten gönderirler mi... O durumda gümrük ödemiyoruzdur herhalde!)

Benim sorum, sandalyeyi bana da arkadaş getirecek. Onların da gümrükte sorunla karşılaşmamaları için yapmamız gereken bir şey var mı? Sanmıyorum ama, her ihtimale karşı... (raporumu kendisine yolladım).

----
En yukarıdan :) gelen bilgi uyarınca: Yapmamız gereken hiçbir şey yokmuş, sorun çıkmıyor.

Son düzenleme:
Üst Alt