Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aktif tekerlekli sandalye arıyorum..?

SeZeR_58

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
İyi akşamlar, aktif tekerlekli sandalye arıyorum. Tercihen resimdeki gibidir:

http://www.proactiv-gmbh.com/folding-frame-wheelchair_traveler4you.html
Traveler4you_braun_cyan_Gesamtansicht_IMG_3924.jpg

Resimde görülen model gibi katlamalı, mandallı bir aktif tekerlekli sandalye olursa daha iyi olur. Hafif katlanması ve otomobile alımı kolay olabilen :) Aktif tekerlekli sandalye satanların iletişime geçmesi rica olunur. Kolay gelsin

Bende böyle sandalye bakıyordum ama fiyat bakımından epey yüksek genelde bu tarz sandalyeler.Umarım istediğiniz gibi sandalye bulursunuz :)

Teşekkürler :) bunun fiyatı sıfır olarak galiba 2.450 - 3.000 euro arası değişiyor. Tabii olarak opsiyonel istenilen parçalara bağlı olarak da artabiliyor fiyatı :) O yüzden birde 2.elde şansımızı deneyelim dedik :)) Umarım sizde ihtiyacınız olan ürüne sahip olursunuz iyi akşamlar :)

sezer bu sandalye hangi sitede satılıyor

TAB02_EGO_01.jpg

000020.jpg

Konu güncel bu şekilde makas katlamalı ve tekerlekli çıkabilen aktif tekerlekli sandalye satan kullanıcılar özelden veya buradan ulaşabilirler.

Konu güncel. fiyatı olarak uygun veya sıfır akülü scooter ile takas ederek resimlerdeki gibi katlanabilir (sırt ve iskelet komple) aktif sandalye satanlar iletişime geçebilir.

Üst Alt