Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aktif tekerlekli sandalye kullanan arkadaşların önerilerini bekliyorum..?

Zorro

Aktif Üye
Konular
247
Reaksiyonlar
1
İYİ GÜNLER,
AKTİF hafif tekerlekli sndalye kullananlar memnunmu
yani iyiyönleri nelerdr?
kullanışlımı,sağlammı,kırılmazmı?sürerrrrrrken arkaya doğru devrilirmi?
lütfen hakkında bligi veriniz.nerden satınn alsam doğru olur,hesaplı olur?
teşekkürederim cvplyan herkees

o yıllar icersinde oluşan bir tecrubedir ne yazsamki kendinizin kulanması kulanmasınıda ogrenmesi gerekli annatmaylan pek olmaz o iş .

satın almak için bizzat senin gidip ölçü vermen lazım. istanbul ankaradan tedarik edebilirsin. bu sitenin yaklaşımları çok güzel Hem bu işi bilen insanlar. benim param olsa tilite alırım. paraplejiyim. senin kontoln ne bilmiyorum. ben c7 kırığı aktif sandalye kullanıyorum aracıma kendim söküp alabiliyorum. dilersen video gönderebilirim.

youtube yaz tekerlekli sandalyeyi arabaya almak.

ben ottobockcla devrildim bir kaç kez ama aktif sandalye ile henüz hiç düşmedim 2 yıl oldu.
beeper koruyucuları kullanırsanız düşme riskini azaltırsınız.

Disable car transfer diye arat youtube fikir edinirsin;)

bir iki sandalyede ben yazim madem aktiflik de marka onemliyse o kadar ortapedia piyasadan kalkdı benim kulannadıgım en iyi marka vede kaliteydi. meyra ottobok hepsinide kulandım halada kulanırım .tekrar diyeyim aktif kulanmak kendini yetiştirip ogrenmeklen alakalı bizde bunu bildigim kursu ogretilmesi yok malesef ..

ottobock
ama aktif değil,manuel.

italya ürünü blandino var.ben 6 ay önce aldim kullaniyorum.kücük portatif ve güzel.6 bin lira civarinda.ama alirsaniz pisman olmazsiniz.aktif sandalyeye bindikten sonra diger sandalyenize 1 saat binin aradaki farki çok iyi anlayacaksiniz.kendimi diger aktif olmayan sandalyelerde daha da sakat hissediyorum.bunu aktif sandalyeyi kullanmaya başlayinca daha iyi anladim.bir kere sandalyede daha özgür oluyorsunuz.sokakta da gayet rahatlikla kimseye ihtiyaciniz olmadan kullanabilirsiniz.diger sandalyelerden gercekten büyük bir fark var.insan kullaninca daha iyi anliyor.sonucta boşuna o kadar pahali degil.hafif ve sökülüp katlanabilir olmasi da büyük rahatlik.benim sandalyemi eşim bagaja koyuyor ama eger araba kullaniyorsaniz rahatlikla söküp yan koltuga koyabilirsiniz.çünkü gercekten basit.Ankara da enfa medical var ordan aldik.saolsunlar çokta ilgilendiler.bi bakin görüşün derim.

Üst Alt