Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aktif Tekerlekli Sandalye Satılık-Panthera U2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gadjodilo

Üye
Konular
105
Reaksiyonlar
0
[SIZE=4]ÜRÜN SATILMIŞTIR[/SIZE]​

Panthera U2
40 cm oturma genişliği
42 cm oturma derinliği
Toplam ağırlık yaklaşık 8 kg.
Tekerleksiz ağırlık yaklaşık 5,5 kg.
Mercan mavisi şase
Karbon çamurluklar
Tek elden kilitleme fren sistemi
Minder dahil
Fiyat 8000 TL
İletişim: Ramazan Uysal 533 610 29 26
Not: sandalye 18 mayıs cumartesi günü İstanbul'dan teslim alınacak. O gün için İstanbul'a elden teslimat yapılabilir.

8emn38i3.png
[/URL][/IMG]
75wx38eu.png
[/URL][/IMG]
zy4p5qp9.png
[/URL][/IMG]
rpad58pk.png
[/URL][/IMG]
khbhugcg.png
[/URL][/IMG]
7gosnagw.png
[/URL][/IMG]
mdov3gxd.png
[/URL][/IMG]
95g9rzxo.png
[/URL][/IMG]

Kondisyonu çok iyi görünüyor.

karbon aks kırık mı açılı üretim mi, 6. resimde sanki aks kırıkmış gibi duruyor.

ismayil

Panthera'da aks fiberkarbondur. Bu değiştirilmiş.
Şasi boyanmış
Fren yok

Buradaki sandalyeye değil eleştirim, genel olarak;
Bu üründe kullanılan malzeme nedir yahu, 8 bin lira gibi bir rakamı hakkedecek ne var, elektronik devreler, beyin, piston, amartisör vs ne var da 8 bin... Çok yazık...

Jem

üreticilerin kar marjını ve geliştirdiği politikaları eleştirmek için halkça bu tür eleştiriler sıklıkla yaparız. İki metre boru, 2 tekerlek bu ne niye bu kadar pahalı şeklinde sözler de söyleriz. Biz bu tür sandalyeleri üretemiyorsak demek ki ortada bir mühendislik, bilgi, üretim kalitesi var demektir. Örneğin 5000 TL'lik sandalye de kullandım, 50 bin TL'lik de kullandım 120 bin TL'lik sandalye de kullandım. 5 binlik sandalye ile 50 binlik sandalyenin, 50 binlik sandalyenin 120 binlik sandalye ile ilgisinin olmadığını bizzat test ederek yaşadım. Efendim ikisi aynı işi görmüyor mu? Hayır, görmüyor

Akülü olanları anlıyorum. Akünün kalitesi şu sıra hayatımdaki en tahammül edemediğim dertlerimden biri. Manuel bir sandalyede bu rakamlar çok köpürtülmüş geliyor bana. Kolay kırılmayan tekerlek ile kolay kırılmayan "2 metre demir boru" bu kadar çok olmamalı.

Jem

Fırsat bulabilirseniz bu ürünlerin yapıldığı tesisleri görmenizi isterim. Zira meselenin sağlamlıktan ziyade tasarım olduğunu, inovasyon olduğu görülecektir. Avrupalı engellinin bu meseleleri dert etmemesinin nedeni güçlü sosyal devlet. bizde hem devlet sözde sosyal hem de ekonomik şartlarım fevkalade...

Oturanboğa değişmiş diyorsa değişmiştir nokta. Fren var yalnız x brake (tek taraftan kilitlenen), boya orijinaldir değildir birşey diyemem ancak elime geçince net birşey söyleyebilirim. İlanda boya orijinalliği konusunda herhangi bir taahhüt yok dikkat ederseniz. Fiyat pazarlığa açık ve bu durum maalesef bizim alışveriş alışkanlığımızdan kaynaklanıyor. 2 bin yazsanız abi 1500 olmaz mı diye sorarlar. Yine de fiyat konusunda her türlü eleştiri başım gözüm üstüne maalesef Euro kuru bunda çok etkili. Euro 3 TL olsa bu sandalyenin nihai satış fiyatı 2700 TL. Sandalyeleri yurtdışından getirme maliyeti her sandalye başına yaklaşık 300 euro. Dolayısıyla ne euro kuru, ne de yurtdışından getirme maliyetleri lehime değil. Bu konuyla ilgili tek söyleyebileceğim bu satışlardan asla fahiş ve orantısız bir kâr elde etmedigimdir. Eğer daha avantajlı koşullarda daha uygun fiyatlara 2. el getirebilirse inanın ki mutlu olurum bunu tüm samimiyetimle söyledigime inanabilirsiniz.

gadjodilo Arkadaşım sakın yanlış anlama, senin ürünün rakamı değil di benim hayıflandığım mesele.
Genel olarak, elektronik/akülü olmayan manuel bir sandalyenin bu rakamlarda olmasına sözüm.
Yoksa rakamlar belli, senin ürünün de ederi budur lafım sözüm yok :)

Bu arada bu ürünün sıfırı şu anda 24.000 tl

Estağfurullah kimseyi yanlış anlamam, bu satış kamuya açık bir satış dolayısıyla her türlü yorum yapılabilir. Yukarıda da izah ettiğim gibi döviz kuru aşağı inmedigi müddetçe sıfır ve 2. el satışlarda fiyatlar pek aşağılara inmez. Aktif sandalyelerde gorunurde birşey yokmuş gibi gelse de sevgili Hakan'ın dediği gibi arkasında ar-ge, kaliteli malzeme ve üst düzey işçilik var. Garipsenmesi bana göre de gayet doğal. Baktiginda biraz boru ve 4 tane teker var.

Fiyat 900 Euro'ya güncellenmiştir. Bayram sonuna kadar geçerlidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt