Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aktif tekerlekli sandalyede oturma yeri yüksek olan seçenek var mı?

mami23082

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
Aktif katlanabilen boy olarak yükseltilebilen yada yüksek olan, kaliteli kullanımı rampa çıkışı iyi olan aktif sandalye önerisi olan arkadaşlar var mı fiyat önemli değil ... Veya bunun yrine küçük kullanışlı rampa çıkabilen kaliteli katlanabilen akülü tekerlekli sandalye var mı arabaya koyması kolay olan ikisi içinde ...öneren arkaaşlara teşekkürler şimdiden

boyu yukselen aktıf yok. gerekte yok bence, katlanır aktıf önermem , ne kadar tek parça çıkarsa şase o kadar hafıf ve sağlam olur manuel sandalye...
illa katlansın dıyosan quicke xenon

hadi ya ben biraz daha yüksek boylu olarak kullanmaya alıştım ondan soruyorum açıkçası katlanabilir olması lazım şirket arabayla alıyor bagaja girebilmesi lazım o yüzden katlanabilir arıyorum dediğiniz markanın türkiyede satış yeri var mı şirket hediye olarak alacakmış yani Türkiyeden alırlar herhalde teşekkürler yardım için

bir de sandalyeyle ilgili bir şey soracağım bilgim yok çok önceden bir sandalye satın almak için gittiğimde söylemişlerdi hani saçmaysa da kusura bakmayın, yarı akülü gibi sandalye varmış ve sürdükçe enerji depolayıp sürüşü kolaylaştırıyormuş hani bildiğiniz öyle bir sandalye var mı ,öyle bir şey de güzel olabilirdi benim için rampalarda falan yardım gibi ...

[FONT=helvetica][FONT=inherit][FONT=inherit]wheel rehabılıtasyon o markanın distrıbtorü. tekerleri standart 24 inç degil 27 inç alırsan yerden yukselırsin . tabi bunun eksiside var artısıda sürüşte..
sölediğin ürünler var evet ama ciddi pahallı. en bilinen ikisi spinergy zx1 power add-on ve smart drive mx2. ikiside 15000tl nin ustıunde.

[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]

15 bin çokmuş ya quick xenon2 ne kadardır bilginiz var mı :D neyse bakalım aktif sandalye alırım o zaman dediğiniz gibi 27 inç alırım tekerleri teşekkürler sağolun

mami23082

Uzun boylu olunca yerden yüksek sandalye olması gibi bir durum söz konusu değil. Sandalyenin yerden yüksekliğini, oturma açısını ve derinliğini isteğe göre düzenlemek kulağa çok iyi bir şeymiş gibi gelse de aslında bunun mühendislik açısından mantıklı hiç bir yanı yoktur. Aktif sandalyeyi kıymetli yapan özelliği aerodinamik yapısıdır. Bunu bozarsanız, sandalye ucubeye döner, ondan beklenen avantajların hiç birisini sağlamaz.

Katlanır şasi asla ama asla iyi bir aktif sandalye olamaz.

Boyun kaç? Panthera U3 ya da deneyimli kullanıcı veya bel kontrolün iyi bir kullanıcıysa U2 Light modeli tercih edebilirsin. Aktif sandalyenin her açıdan en iyileridir...

benim için önemli olan katlanabilmesi arabayla hareket ediyorum daha çok o yüzden katlanabilir olması şart yükseklik de alışkanlık diğer türlü daha zor oluyor benim için o yüzden bu özellileri söyledim ben sağolun teşekkürler yardım için ...

Üst Alt