Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aktif tekerlekli sandalyenin yüksek basınç lastikleri için pompa önerisi..?

özkantr

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
panthera u2 lıght sandalye kullanıyorum. sıkça havası azalıyor. yuksek basınc lastıgı oldugu ıcın nası bır pompa alsam karar veremedım. oturan boğa eğer sizin mekanda uygun pompa varsa fiyatını öğrenebılırmıyım?
yardımlarınız için teşekkürler

Pompaylan alakası yok arkadaşım cok sık iniyorsa patlak yada sibobda sorun var hava barını hava ayarını senin lastige hava basmana gore ayarlarsınki

aracın resimlerine baktım pompa ile alakalı değil herhangi bir bisiklet pompası yeterli olur şamirel patlak veya sibop arızalı olabilir lastiği söküp şişirince su dolu bir kapta kontrol edin

özkantr

Lastik patlak değildir. Çünkü 140 psi basınca sahip bir lastik patlak olsa havanın inmesi birkaç saniye ancak sürer.

Yüksek basınç lastiklere doğası gereği sık sık hava basmak gerekir. Aksi halde sandalyenin performansı çok düşer. Hele ki Panthera gibi en üst düzey sandalyelerin lastikleri 120 psi'den az olmamalıdır. İdeali 135 psi'dir.

Şu pompa iş görür gibi görünüyor: Carspeed 4x4 Jumbo Çelik Hava Kompresörü ÇANTALI MODEL 1004652

o tip pompam var gerektinde kopresorde kulanırım bendede aktif sandalye var bulent kardeşim arkadaşın sorunu lastiginde cok ince bir patlak var yada sibobdan kacırıyor annadıgım durmadan hava inmesi demek lastikde kacak var demektir .genede kolay gelsin .

havası hemen ınmıyor. 1 ya da 2 ay cıwarında sabıt sonra azalıyor

bir iki ayda lastik basıncının düşmesi gayet dogal her vasıtadın lastik basıncıda düşer o süre zarfında senin lastiklerde sıkıntı yok anaşılan .

Üst Alt