Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aktif tekerlekli sandalyeye ihtiyacım var? Hangi marka ve model önerirsiniz?

ozlecan

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
aktif tekerlekli sandalyeye ihtiyacım var
sporu çok seviyorum ama benim sandalyem çok ağır olduğu için onunla yapamıyorum

yardım lüfen

arkadaşım hastalığını yazman lazım.her hastalığa ayrı sandalye gerekir...kolların sağlamsa,sana starling veya tropy5...yok kolların sağlam değilse coysikli araba kullanmalısın...

Aktif 2. El Sandalye Arıyorum

Arkadaşlar aktif spor model tekerlekli sandalye arıyorum. Aracıma binip tekerlekli sandalyeyi parçalayıp yanıma almak istiyorum. 2 de 1 yardım isteyip sandalyemi bagajdan getirtmek istemiyorum. Kendi işimi kendim görmek istiyorum bu yüzden parçalanabilir küçük spor saldalyeye ihtiyacım var. 2. el olursa daha iyi olur.

Erol'un sorusuna:

Quickie Revolution - 23 lbs., Wheelchairs - Allegro Medical Supplies

(11.5 kilo, aşırı hafif değil, ama yine de hafif bayağı).

Bu alet bayagi bir katlanabiliyor. Hem "sabit sandalye", hani ortadan katlananların sürüşüne göre bunlar daha çok tercih edilir, daha "düz"dür sürüşü derler. Hem de bayağı küçülüyor. Ama yurtdışından getirtmek lazım herhalde. Bizde Quickie satan yok di mi? Ama birkaç modeli bizde de var bu markanın, nasıl oluyor bu iş?

Üst Alt