Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aktif vakumlu sistemin soft soketten farkları nedir?

bengeldim2

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar..Bi sorum olcak yardım ederseniz sevinirim..

Ben çift ayak syme(ayak bileği dez..) amputeyim ayak bileği hidrolikli yeni protez yaptıracağım bi konuda yardımınıza ihtiyacım var ben şuan soft soket kullanmaktayım ve gün içinde tekrar tekrar protezi söküp takarken oldukça pratik geliyor bana protez firması aktif vakumlu sistem yapmayı önerdi

size sorum aktif vakumlu sistemin soft soketten gözle görülür bi farkı varmıdır kullanım sırasında şuan için softları rahat denebilecek düzeyde kullanabilmekteyim fakat güdüklerim %100 rahat olduğunu söyleyemem içinde ama kullanım olarak pratik aktif vakumlu sistemde %100 rahatlık elde edebilir mi güdüklerim bilmediğimden soruyorum farkları nedir soft soketten güdüğün rahat etmesi bakımından değer mi yaptırmaya yardımlarınızı bekliyorum arkadaslar..

Üst Alt