DUYURU VE İKAZ[[rkadaşlar yaşadığım olumsuz bir olayı paylaşacağım bu birçok kişiyi de ilgilendiriyor.[[en akülü sandalye kullandığım için akülere ihtiyaç duydum.genel merkezleri Ankara da bulunan ist. Dudullu da şubesi olan SADER iç ve dışLtd şti şirketin 17-02-2014 trh 2 adet12 v 80 ah akü aldım ve aldığımda 2garantili olduğunu söylediler ve aldım Garanti süresinin bitme ttrh 17-02-2016daha garanti kapsamında.13.10.2015 trh akülerim şarz tutmadı . firmayı aradım getirbakalım dedi .16.10.2014 trh götürdüm 23.10.2015 trh kadar incelemelerindekaldı [[e sonuç kullanım hatası diyerek işin içinden sıyrıldılar .[[azdırdıkları kullanım hatası [[külerde ilk olarak voltaj düşüklüğü tespit edilmiştir.Devam eden tespit işlemleri sonucunda şarzsız bekleme yada sürekli eksik şarzlıkullanım sonucu sülfatlaşma tespit edilmiştir [[3.10.2015 trh kadar yazdıkları kullanım hatası olmuyor dabu trh sonra oluyor anlamış değilim. Birde ben yıllardır kullanıyorum en kısa 4yıl kullandığım aküler oldu .Bazı arkaşlara tavsiye ettim inşallah onlardabenim yaşadığım sonuçları yaşamazlar. SADER firmasını Bu durumdan dolayıkınıyor ve oradan akü alacak arkadaşları uyarıyorum…[[anunu haklarımı kullanacağım sonuç ne çıkar bilmem..
OSMAN ABALI (HERKESİ UYARMAK AMACI İLE PAYLAŞALIM
OSMAN ABALI (HERKESİ UYARMAK AMACI İLE PAYLAŞALIM