Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akü almak istiyorum..?

Konular
65
Reaksiyonlar
17
24v 20 amper aküye ihtiyacımız var. yardımlarınızı ve önerileriniz bekliyorum

akü icin

slm amocuk bende var 2 hafta sonra geliyorum isterse msn veriyim taner.tefenlili@gmx.de ve cepi var 00491792474 ulasabilirsin ve ankarada büromuz 03123546345 sait abi arabilirsin saygilarimiz arz ederiz hockalin

tamam ama bizim kısa sürede fiyatını öğrenmemiz gerekli çünki gürcistana gidecek bu akü ..

arkadaşlar kardeşimin kullandığı tekerlekli arabanın aküleri arıza yaptı ya da bitti bunlar 28 ah yalnız 28 ah bulamıyorum ya 26 ya da 33 ler mevcut ikiside kullanılabilirmiş fiyat olarak 33 ler daha fazla acaba 26 ah kullanışlı mı malum bunlar daha küçük olunca kullanışıda sıkıntı olabilir diye düşünüyorum yani daha az mesafe gider bu konuda bana bilgi verebilirmisiniz 26 ile 28 ah arasında çok fark olurmu acil cvp verebilecekler olursa memnun olurum

umudum25;

arkadaşım 26 ile 28 amper arasında hissedilir bir fark olmaz.hatta akü yü koyduğunuz yere sığdırabildiğiniz en yüksek amperli aküyü alabilirsiniz.büyük amperli olmasını bir zararı yok.ben şu anda 44 amper akü kullanıyorum.hem daha fazla mesafe yapıyorum hem de sandalye daha iyi hareket ediyor.eğer ankara isen mustafa saatçi firmasından bulabilirsin.

arhavisidere;
yanıt için teşekkür ederim arkadaşım yalnız ben bu mesajı yeni okuyabildim okuyana kadar da aküleri almış oldum :( çünkü acildi bekletemezdim haze marka 26 Ah aldım umarım pişman olmayız randımanlı olur yalnız akülerin üzerinde çin malı yazıyor bunu görünce açıp firmaya sordum onlarda bana çinde üretilmiş ama bunlar kaliteli bir marka uyduruk bir ürün değil kesinlkle endişe etmenize gerek yok dediler kafam karıştı inşalla bir sorun yaşamayız.

Üst Alt