Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akü kapasitesini arttırmanın zararı olur mu?

sancaktepeli89

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
S.a Arkadaşlar Wollex marka tekerlekli sandalye kullanıyorum aküsü 12 wolt 26 amper yazın hava güzel olduğunda dışarda zamanı yarım gün geçiriyorum sebebi şarjın az gitmesi yeni akü aldığımda da en fazla 4 5 saat dayanıyor şarj oda her gittiğim yerde biraz oyalanırken arabayı kapatıyorsam 33 amperlik akü alsam ne gibi faydası olur bana yada zararı olurmu akü satan satıcıya sordum akü kutusuna sığar ama 26 amperlik gibi esneme payı olmaz kutuda ve hiçbı yere çarpmaman lazım akü kutusu çatlar zarar görür felan dedi 1 günü rahat rahat dışarda geçirebilir miyim 33 amper aküyle arkadaşlar biraz kiloluyum ??

Sığıyorsa bir iki saat fazladan faydası olur. Sonuçta kapasitesi daha fazla. Rampalarda kilo etkeniyle daha fazla tüketim oluyor bu da motorun zayıflığından kaynaklanıyor.

Yüksek kapasiteli akünün aracınıza hiç bir zararı olmaz, şarj süresi biraz uzayabilir okadar, akü tercihiniz deep cycle jel akü olsun hem gün içinde hem de ömür itibariyle daha uzun süre kullanırsınız

Life

Hocam kendim almıyorum belediyenin sosyal Yardımlaşma bölümü veriyor senelik akü kendi imkanım olsa alabilirdim dediğiniz marka akü teşekkür ederim yinede :)

akülü araba tamircisi tanıdıgın varsa yada o aküleri kutuya tkabilecek elektirikden aküden anayan bir teknik eleman bulursan sıgdırırsın kutuya 33 anmper 2 aküyü vede akülerin kaliteliyse cok buyuk kar edersin arabanın yol alma menzilinde .tekrar soleyeyim iyi bir bilen gerekli o kutuya onu sıgdırman icin .

Üst Alt