Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akü ömrü açısından akülü sandalyemi nasıl kullanmalı ve şarj etmeliyim?

lordy

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
iyi günler rame nin nevtus r 150 modelini temmuz 2018 den beri kullanmaktayım aküyle ilgili birkaç sorum olacaktı

1. akümü bugün yola çıktığında tek kırmızı da gördüm ama ondan önce 4 5 saat sarjdaydı yine tek kırmızı görünmesi arıza mı yoksa sarj için bu süre yeterli değil miydi. bilemedim belki 4-5 gün boyunca şarja takmamıştım.

2. akü şarjında sarj cihazı turuncu ışık yanarken yeşile döndüğünde belirli süre durup devam ediyor acaba bu sıkıntı mı yoksa tamamen çalışmayı durdurana kadar cihaz sarjda mı kalsın

3. kullandığım model için 2x32 ah kurşun asid akü diyor bu jel aküden iyi midir kötümü dür bir de aküyü kurşun asid yerine jel aküyle değiştirebilir miyim

bilgi verebilirseniz sevinirim iyi günler

1.akü ömrünü doldurmuş şarj almıyor olabilir
2.tamamen doldursun yeşile döndüğündede şarj ediyordur büyük ihtimalle.ben yaklaşık 10 saat şarj ediyorum.yeşile dönsede şarjı sökmüyorum.
3.jel akü deep cycle özelliği olan aküyle değiştirebilirsin.nova akü alabilirsin ben ikinci kez satın aldım fiyat kalite açısından ideal.jel akü kurşun asit aküden üstün bildiğim kadarıyla ama derin döngülü almalısın

volki_80
cvp için teşekkürler söylediğiniz akü için marka öneriniz var mıdır nova dışında ayrıca boyut olarak akü kutusu açısından sıkıntı çıkarır mı

lordy
ben diğer markaları araştırdım nova en uygun ve kalitelisi CE sertifikası var avrupa üretimi dediğim gibi ikinci kez aldım aynı aküyü memnunum.ölçü olarakta çıkan akülerden bir tanesini en-boy-yükseklik olarak ölçersen sitedeki ölçülerle karşılaştırabilirsin.deep-cycle jel al ama mutlaka

Üst Alt