Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akü üreticilerinden engellilere ücretsiz akü!?

setbys

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhabalar luna marka engelli aracımız var yokuşlarda kendini korumaya alıyor ara sira 12v 63 70 ah akumuz bu akuyu 12 v 80 ah yada 90 ah ile değiştirmeyi düşünüyorum herhangi bir zararı veya yararı olurmu deneyen oldumu birde aku üreticilerinin defolu aküleri engelli araci olanlara verdiklerini duydum böyle bir söylenti varmi gerçekten bilgi verebilecek arkadaşlardan yardim istiyorum

Kutu sigarmi?
Baslikda ucretsiz veren akucu sağmi?

Mutlu akü ve inci akü veriyor diye biliyorum eskiden öyle duyumlar almıştım forumdada konusu geçmişti sanırım suanlik sorunum olan sey yeni eve tasinacagiz biraz yokuşu var denedim arac korumaya alıyor kendini dik yere gelince bende amperi yukseltmekle çözülür diye düşünüyorum başka ne yapılabilir
erdal71

Son düzenleme:
Sorun amperde degildir.
Aku zayiflamisdir.
Ne zaman degistirmisdin en son?

luna marka scooter lerin yokuş çıkma kapasitesi % 10 dur. yani dik bir yokuşu çıkamazsın. çıkacağın yokuşun meğili 10 derece açılı olmalıdır. hangi aküyü takarsan tak farketmez.

çözüm.
yokuşun başına geldiğinde kontağı kapat 3-5 dakika bekle,
bu bekleme süresi akülerin toparlanması için iyi oluyor.
hareket ettiğinde yokuşu dik olarak değilde, zik-zak yaparak çık. eminim sonuç alacaksındır.

yinede sonuç alamazsan
araç kendini korumaya aldığında sigortayı aç, yine 3-5 dakika bekle. sonrasında araç hareket etmeye başlayacaktır. bu olayı sıkca yaparsan motoru yakarsın.

son çözüm
ya başka bir yol bul, ya da evi değiştir :)

Aküleri olcturdum değerleri gayet iyi 1.5 senelik aku daha acaba alttaki sigortayi iptal etsem yada yukseltsem işe yarar mi. erdal71

Sanırım bu araç hakkında bilginiz var alttaki atan sigortayi yukseltmek işe yararmi çünkü kendini korumaya alıyor bi şekilde o yokuştan cikmak lazim .s çünkü ev aldik cikar diye hesap ettik birinin arkadan ittirmesi gerek o zaman çıkıyor yelpaze

Arabayi degistirmek evi degistirmekten daha kolay degilmi.
Sigortayi iptal edersen motoru yakarsin.
Yada o rampaya cozum bul.

Anladım sigortayı iptal etmek değil örneğin 75 lik ise sigorta 100 luk yapsam ?

akü deforme olduğunda enerji tutmaz aküyü şarz ederseniz tam dolu görünür ve ölçü aletini yanıltabilir aküler 6 ayda dayanabilir 3 yılda dayanabilir şansınıza kalmış akülü araçlar belirli bir voltajın altına düştüğünde kendini kapatır kondansatörler beş dakika sonra enerji toplasa bile fazla uzun yol almadanaraç yine kapanır fotğraf makinasının flaşı gibi düşünün bütçenize göre en iyi aküyü almaya çalışın arıza sık sık tekrarlıyorsa aracı servise götürüp kontrol ettirmelisiniz

Pratik cozum
Dene lutfen.
Burayada yaz.

Ayrica motor kac watt gucunde?

ben scoterin beynini yakmıştım, attım çöpe üzerindeki sigorta

amperi yükseltme yakarsın ben bir acemilik yapmıştım

ahmet71
Sizin araçta scoter tipi luna miydi ?

erdal71
Bugün hava kötü iyi olunca motora bakacağım sigortayi yükseltme işi aklima yatti gibi

KAYAKÖY
Yorumunuz icin teşekkürler aküler yeni sayilir uzun yol yapabiliyor sikintisiz bir şekilde tek derdim o eğimli yokuş

ahmet71
scooterin markası ne?
satmayı düşünürseniz parçasını kullanmak için alabilirim.

orjinal meyra şarj cihazı
Önceki meyra 60 amperlik cift akulu ArAcimindi.. motor kayış koptu yapılmadida bulunmadida artık sarj cihazi kaldı
kırmızı sarı yeşil uyari lambalari var tabi akunun dolumu icin.
Scoterlere uyumlu Gerekli mi size?

Anladım sigortayı iptal etmek değil örneğin 75 lik ise sigorta 100 luk yapsam ?

Noldu başkan denedinmi
Buldunmu rampaya çözüm?

Üst Alt