"neye dayanarak" maddesinden önce şunu bilmelisiniz, aküler evrensel olarak 2 tür kullanım için üretiliyor...
1- cyclic (döngüsel) kullanım,
2- stand-by (sürekli hazır durumda) kullanım,
1. tür akülerin en büyük özelliği kapasitesinin 50%'den fazlasını (jel ve deep cycle akülerde 80-85%, mecburi durumlarda 100%) tek bir çevrimde, yani tek bir kullanım süreci içinde tüketilmesine olanak sağlaması, bu denli yüksek bir oranda tüketimde bile toplam çevrim ömrü açısından çok az etkilenmesidir... bu türdeki akülerin en çok kullanıldığı alan hareketli araçlardır, akülü sandalyeler, bisikletler, motorsikletler, golf arabaları, temizlik araçları, mobil vinçler, forkliftler, vesaire... bu araçlara dikkat ederseniz, ortak özellikleri ful şarj edilmiş aküyü/aküleri kendi gövdeleri üzerine alırlar/barındırlar ve elektrik şebekesinden uzakta olarak gövdelerindeki aküyü/aküleri (tekrar şarj edilmesi gereken duruma kadar) tüketerek yol alırlar...
2. tür akülerin en büyük özelliği ise sürekli elektrik şebekesine bağlı ve sürekli şarj edilme durumunda olmalarıdır... bu aküler sadece elektrik kesintisi/arızası gibi durumlarda devreye girerler ve kapasitelerinin genellikle 60-70%'ini harcadıktan sonra (bütün kullanım ömrünü tek bir deşarj olayında kaybetmemek için) devreden çıkarlar... acil elektrik ihtiyacı olan her alanda bu tür aküler kullanılır, UPS'lerde (bilgisayarlar için kesintisiz güç kaynakları), hastanelerde, asansörlerde, avm'lerde vesaire...
şimdi gelelim "neye dayanarak" maddesine...
sadece akü tavsiyesi istenilen başlıklarda konuya doğrudan katkısı olmasa da sırf millet öğrensin, bilsin diye defalarca yazdım,
a- akülü tekerlekli sandalyelerde jel ve deep cycle özellikli akü kullanılmalı...
b- jel/deep cycle aküler 100% deşarjdan dönebiliyor olsa bile 100% deşarj etmek sadece çok gereken durumlarda göze alınmalı...
c- normal gündelik kullanımlarda kapasitenin 60-70%'ini aşmayacak tüketim alışkanlık edinilmeli, normal kullanımda 80-90% kapasite tükeniyorsa akülü sandalye o engelli kişinin kullanımına uygun değil demektir, daha yüksek kapasiteli aküler barındırabilen bir akülü sandalye edinmesi gerekir...
d- kullanım sonrasında ister iki yeşil led sönsün, isterse bütün ledler yanıyor olsun (yani ful şarj durumundaymış gibi) aküler mutlaka şarj edilmeli... bazı kullanıcılar yeni akü alıyor ve deneme turu yapıyorlar, diyelim 15km mesafe gidiyorlar, bu bilgiyi edindikten sonra ful şarj akülerle bir gün 3km yol yapıyorlar ve eve gelince "bu yeni akülerle 15km yaptım deneme turunda, bugün 3km yaptım, yani akülerde 12km mesafeye yetecek kapasite kaldı hala" diyor ve aküleri şarj etmiyorlar!!!
işte zurnanın zırt dediği yer burası... aküler için hayat-memat meselesi bir düstur vardır:
AKÜLER DEŞARJ OLMAKTAN VE DEŞARJ DURUMUNDA BIRAKILMAKTAN NEFRET EDER!!!
akülerinizi değil 60-70, 10%, 5% hatta 3% bile deşarj etseniz yine şarj etmelisiniz!!! hatta en doğrusu (ki ben öyle yapıyorum) sürekli şarj aletine bağlı durumda tutun...
o yüzden akü satıcıları otomobil akülerini (çünkü otomobillerde araç yol alırken alternatör aracılığıyla akü sürekli şarj oluyor), asansörde kullanılacak aküleri, UPS'lerdeki aküleri ve sürekli şebekeye bağlı tüm stand-by aküleri 2 yıl garantiyle satarken engelli araçlarındaki aküleri 6 ay garantiyle satıyor... çünkü satıcı engelli aractaki akülerin sürekli kaç % kapasiteyle kullanıldığını, kullanıldıktan sonra şarj edilip edilmediğini bilemez...
hesabın içine çok şey girse de ben yine de basit, bakkal hesabı bir örnek vereyim... orta kalite bir jel/deep cycle aküyü kurallara uygun olarak her kullanım sonrası şarj ettiniz, akülü arabanızı ılık ortamda muhafaza ettiniz diyelim, bu durumda her kullanımda akülerinizi 60-70% aşmayacak şekilde tüketiyseniz 200-250 çevrim, 50-60% kapasiteyle 350-400 çevrim alabilirsiniz... ama 80-85% kapasiteyle kullanırsanız 100 çevrim alırsanız şanslısınız demektir...
işte satıcılar müşteriye garanti verirken bir yandan da kendilerini garantiye alıyorlar, engelli aracın çoğunluk gün 60-85% arası bir kapasiteyle kullanıldığını varsayıp 100-150 çevrimi 5-6 ayda yapacağını hesaplayarak "
engelli araçlarında garanti 6 aydır" diye belirtiyorlar... ki, bence olur da kullanıcı o aküleri 10-20 defa full deşarj etmişse 2 ay garanti süresi bile çok sayılır...
yazdıklarım bazı arkadaşlara satıcıların tarafını tutuyormuşum, ya da ben de akü satıcısıymışım gibi görünebilir ama alakası yok, ben de sizler gibi çalışmayan bir engelliyim, zaten istesem de bu saatten sonra (yaş 50'yi buldu
) hiçbir müessese beni işe almaz
hava güzelse her zaman şarjda (akıllı şarj aletine bağlı) duran akülü sandalyemin fişini şarjdan çıkarıyor, yanıma suyumu, öte berimi alıyor ve sandalyemin kolçağına da aksiyon kameramı takıp bakırköy'de ve istanbul'da geziyorum...
aşagıdaki videoyu ben çektim, ama kamera aksiyon kamerası değil, normal el kamerasıydı...