Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aküleri en fazla kaç saat şarjda tutmak lazım?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
Benim arabam bi yıllık arabamı önçeden 6-7 saat şarj ediyodum şimdi 10 saat şarj da tutuyom acaba fazla mı...
Birde akülerin en fazla kaç sene gider

Evet arkadaşlar bende merak ediyorum akülü aracı nekadar şarj etmek gerekir kullanma kılavuzunda 8 saat diyor ama 4 saatte doluyor 8 saate vardırmalımı ? yoksa doldumu şarj bırakılmalımıdır
boşken sarı lamba yanıyor doldumu yeşil oluyor ordan biliyorum dolduğunu :) :) saygılar...

Durakoğlu senin dediği gibi 4-5 saatte aküler doluyo ye şarj lambası yeşile dönüyo ama kullanma kılavuzunda akülerin tam dolması için en az 10 saat yeterli diyo.
Bide aküler 24 saat şarj da kalsa bişey olmazmış?Benda hiç 10 saaten azla tutmadım.
Teyzoş arabanı haftada bir kullanıyosan aküler kendi kendine boşalır.Ama akşamları doldurup sabahları geziyosan pek fart etmiyo...

arkadaşlar arabayı kullanmazsanız da aküler kendi kendine şarjını kaybeder.şarj göstergesi % 50 nin altına pek indirmeyin mümkünse.

8 saat şarz edilmesi gerekiyor fakat arabalarının üzerin de 8 saat şarz edilmesi gereken AKÜLER yok ki.
Dolayısıyla kalitesiz ve standartların altın da olan akü daha kısa zaman da doluyor.

arkadaşlar ben bu konuyu derinlemesine araştırdım ve deneyimlerimden de yola çıkarak sizlere tavsielerim var,ilk olarak yalnızca gel (jel) akü kullanmanız aküler tam biene kadar şarja bağlamamanız ve tam olarak dolana kadar yani 12 saat kadar da şarjdan çıkartmamanız,yapmanız gereken sadece bu benim bir arkadaşım var aküleri aldığım ve ALLAH razı olsun beni o sorundan kurtardı ismni ve numarasını aşağıya yazacağım ihtiyacı olan arkadaşlarım arasın ve hüseyin KORKUT aracılığı ile arıyorum derse indirim de yapar...

ömer:0533 523 38 78

Entel Enerji LTD. Haze E/V Aküleri almanız gereken akü linki tıklayın...

Arkadaşlar küçük bir bilgi paylaşayım sizlerle örneğin 1 hafta akülü aracınıza binmiyorsunuz yani haftada bir biniyorsunuz aküyü doldurduktan sonra kablosunu çekin yani akü boşta olsun (kutup başlarını çıkartın diyelim) kullanacağınız zaman takın farkı göreceksiniz. ben denedim bayağı bir fark var. full dolu duruyor boştayken. ama takılı durursa %60 lara felan düşüyor...herkese saygılar..

Üst Alt