Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aküllü tekerlekli sandalye almak için neler gerekli?
ben bursa sosyal bilgilerine başvuru yaptım ve sonuç bekliyorum
hastaneden randevu almam gerekiyormuş
engelli aküllü sandalye almak için gerekenler nelerdir? NÖROLOJİ muayane etcekmiş
merhabalar,
tam teşekküllü devlet hastahanesi yada eğitim arastırma ve üniversite hastanesinden AKÜLÜ SANDALYE KULLANABİLİR raporu almalısınız öncelikle, devlet hst nde salı ve persembe gunlerı heyet var örneğin. yada gemlik devlet hst de rapor yazabiliyor..sgk dan faydalanacaksanız eski sümerbank binası olarak bildiğimiz binaya giderek raporunuza onay alacaksınız sonrasında sandalyenizi istediğiniz medikalden sandalyeyi alıyorsunuz. kurumunuz akülü sandalye ödemesi olarak 1700 tl ödeme yapacaktır, sosyal yardımlasma vakfından yada sosyal hızmetlerden adınıza sandalye almaları ıcın talep edecekseniz , raporu cıkartıp baglı bulundugunuz ilçe kaymakamlıgındaki sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına gidip başvuru yapmalısınız..onlar uygun görürlerse fırmalardan en uygun fıyatta olan sandalyeyi alarak size teslim ederler
daha fazla bilgi almak için sitemizi ziyaret ediniz
saygılar
hitay medikal www.hitaymed.com
0.224.224 44 32