Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü, 3 tekerlekli, sterling marka, hiç kullanılmamış scooter satılıktır.

SeDaT3

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Akülü, 3 tekerlekli, sterling marka, hiç kullanılmamış aracımı 900tl ye satıyorum, ilgininlere duyrulur, saygılar.

uygun bi fiyat söylede alayım çok ihtiyacım var

senin aklındaki fiyatı öğreneyim ona göre bişey söyleyeyim kardeş.

Sedat hiç kullanılmamış aracı 900 tl'ye satıyorsun. herhalde yanılmıyorum. değil mi?

evt hiç kullanmadım uzun zamandır depoda duruyor, benim kullandığım başka bir aracım var çok şükür

kusura bakma kardeşim benim bütçem zayıf 600 tl olurmu tekrar söylüyorum kusura bakma çok ihtiyacım var arabaya

valla24saat evdeyim eger verirsen sayende dışarıya çıkacagım

Sayın SeDaT3;

Scooterınıza bir arkadaşım talip oldu, niyeti ciddidir. Size nasıl ulaşabiliriz, telefonunuzu vermeniz mümkün mü acaba?

selamlar ben adanadan şahsıyet

SeDaT3;

eger elitse sterling 2008 veya 2009 model se talibim aküleri nasıl acaba o parayı verim acaba tekerler nasıl

aracın tekerlekleri de, aküleride sağlam ama fiyatı değişti 1,400 tl istersen resiminide gösterebilirim, hatta yakınsın buraya gel gör derim ben

ne oldu dolara zam mi geldiler 900 saticanizi beyan edip 1400 çıktı dalgami geçiyorsunuz bu insanlarla ? bi ay sonra bu araç 2bin olur :mad:

mal burda, fiyat burda hoşuna gitmedi mi uzak dur.

evet malın burda oldugu kesin ...hayirli satişlar

evt malım burda, ama gereksizler toplanmazsa daha iyi olur tşk

vay sizler bile birbirinizi kazıklıyorsunuz heee,,önce 900 tl.sonra birden 1400 tl ye çıkıyor,,eğer sizler bile bunu birbirinize yapıyorsanız,,sakın ama sakın güncel hayatın zorluklarından şikayetçi olmayın,,,ve sağda solda engelinizi KULLANMAYIN!!!!yazıkkkkkkkkkk

yanlızlık06;

helal olsun sana yalnızlık06.aynen katılıyorum. sana.

yalnızlık; gerçi rumuzuna bakılınca bile dokunsalar ağlayacak türden birine benziyorsun, birincisi siz, biz ayrımı yapıyorsun ikinciside ortada olan fiyatları, ortada bir sahtekarlık varmış gibi lanse ediyorsun, önce internetden bir arada bir scoooter fiyatını öğren,sonra 1,400 ün bile az olduğunu zaten görürsün

Sana cevap veripte senin seviyene düşmem ben,,,saldırıyorsun sağa sola okadar
senin için yapıcak bişi yok

Sedat bu yazdıklarını konuyu açmadan önce sen yapsaydında burda 900 yazıp fiyatı düşük yazdığını anlayıp fiyatı değiştirdiğini güzel bir dille söylesen nası olurdu ?? adaba davet ediyorum seni !!

yazık yazıkki ne yazık benim iki tane arabam olacak bide insanları hemde özde bir arkadaşlarımızı kinleşdirecek adam gibiysen hayrına ilk talib olana hibe etsene tabiki insanlıgın ı kaygbetmemişsen degilse cık siteden vede bida girme bu ste engelli karderşlerimizin sorunlarına cözme stesidir sorunlarıne merhem olmıyacaksan bari engel olma arkadaşlar muatab almayın dunyanızla vede duygularınız la oynuyor

yanlızlık06;

helal kardaşim agzına saglık sedat üçkatçının allahı olmuş vay be baktı talep çok vay dürzü vay böylelerin konusunu silmek lazım ve aramısa almamak lazı böyleleri bizim kaderimizlede oynuyor

kardeş 900 yazdıkdan sonra mı fiyat araştırdın araştırın ucuz olduğunu göreceksiniz demişsin sen başta bi fiyat vermişsin sonra yükseltiyosun kim alacak merak ettim şimdi

ben bu platformda hiçbir konuya ve tartışmaya açıkçası katılmıyorum arkadaşlar...çünkü bu tip konular illaki insanın kendine geri tepiyor,,ama bu konuyu okuyunca kayıtsız kalamadım açıkçası,,neden önce güzel bir şekilde araştırılıp sonra fiyat verilmiyor,,baktı bu arkadaş arabasına alıcı çoğaldı resmen açık artırmaya soktu,,fiyatı yükseltti,,sonrada bana aç fiyatları google dan araştır diyor,,,ben dengesiz değilimki,,önce araştırırım sonra fiyatı ne ise onu yazarım,,neden engelli insanlarımızla dalga geçer gibi fiyat değiştiriyor,,,neden insanlarımızın ümitleriyle oynuyor,,ben buna kayıtsız kalmam!!!!birde ben ayrım yapıyormuşum,,ben neyin ayrımını yapabilirimki,,sonuçta bende engelli bir bayanım,,ha engelli olmasamda yapamam,,buna vicdanım el vermez!!!!
birde utanmadan küstahça benim nik adımla yargılıyor!!! YANLIZLIK demek illa yanlız olduğunu göstermez!!!!
emin olsunkiii onun hayal bile edemeyeceği kadar insan var benim sosyal yaşamımda,,onun aklı ermez buna,,eğer bir engelli başka bir engelli arkadaşına bunu yapıyorsa vay halimize derim ben,,içler acısı bir durum,,çok üzücüü çokkk

Üst Alt