ben bu platformda hiçbir konuya ve tartışmaya açıkçası katılmıyorum arkadaşlar...çünkü bu tip konular illaki insanın kendine geri tepiyor,,ama bu konuyu okuyunca kayıtsız kalamadım açıkçası,,neden önce güzel bir şekilde araştırılıp sonra fiyat verilmiyor,,baktı bu arkadaş arabasına alıcı çoğaldı resmen açık artırmaya soktu,,fiyatı yükseltti,,sonrada bana aç fiyatları google dan araştır diyor,,,ben dengesiz değilimki,,önce araştırırım sonra fiyatı ne ise onu yazarım,,neden engelli insanlarımızla dalga geçer gibi fiyat değiştiriyor,,,neden insanlarımızın ümitleriyle oynuyor,,ben buna kayıtsız kalmam!!!!birde ben ayrım yapıyormuşum,,ben neyin ayrımını yapabilirimki,,sonuçta bende engelli bir bayanım,,ha engelli olmasamda yapamam,,buna vicdanım el vermez!!!!
birde utanmadan küstahça benim nik adımla yargılıyor!!! YANLIZLIK demek illa yanlız olduğunu göstermez!!!!
emin olsunkiii onun hayal bile edemeyeceği kadar insan var benim sosyal yaşamımda,,onun aklı ermez buna,,eğer bir engelli başka bir engelli arkadaşına bunu yapıyorsa vay halimize derim ben,,içler acısı bir durum,,çok üzücüü çokkk