Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü araba tavsiye eder misiniz?

ati1

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar bana akülü araba markası tavsiye edebilir misiniz pahalı olmayan model olabilir mesela nedersiniz?

Nerede kullanılacak? DIşarıda kullanılacaksa her gün kaç km gidilecek? Yollar taşlı mı, yokuş mu? Sadece sürüş özelliği mi istiyorsunuz yoksa ek özellikler de olmalı mı? Bütçe olarak ne kadar ayırabiliyorsunuz?

AKülü sandalye seçenekleri

Akülü tekerlekli sandalye fiyatları hakkında bilgi verir misiniz?

Selam arkadaşlar benim oturduğum yer genelde engebeli yollar ve bozuk aydınlatması olan yerler ben sandalyeyi gezmek için istiyorum sgk nın ödediği miktarın
yanına da ufak bir şeyde ben katıp aydınlatması ve amortisörlü sandalye markası ve fiatlarıı hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Akülü sandalye önerisinde bulunur musunuz?

Selam arkadaşlar benim elimde yaklaşık 2500tl var İmc 104 düşünyorum ne dersiniz başka bu parayla ne alabilirim eve hapis olmaktan bıktım artık yardımcı olursanız sevinirim.

2.el araçlara da bi bak ben levo marka ayağa kaldıran akülüyü 5000 tlye aldım.çin malından uzak dur...

LEVO ayağa kaldıran sandalyemi Alıcısı cıkarsa 5000TL ye veriririm.

Üst Alt