Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü arabamın Joistik kısmındaki dişi Konnektörü arızalanıyor..?

hamza612006;

Arkadaşım çok tşk ederim ancak bunun push düğmesi mevcut! Yani şarzı taktığında Push düğmesine basmazsan o fiş oradan çıkmıyor! Push düğmesiz bulabilirsen harika olur. Ben bugün bu parça için Karaköy'e gittim ancak bu istediğim parçadan bulamadım :(

dreamchat benim kullandığım araç belmo erkek ve dişi konektörler verdiğiniz linkteki ile aynı hiçbir düğme yok tak çıkar şeklinde yapılmış nette belmo yazarsanız bulabilirsiniz her türlü yedek parça için iletişim kurabilirsiniz

Arkadaşım bende akülü sandalye kullanıyorum.Benimkinde de push düğmesi yok.Yeni çıkan dişi xlr konnektörlerinin hepsinde araştırdığım kadarıyla push düğmesi var ve fişin yanlışlıkla çıkmasını engellemek için koymuşlar sanırsam.Sorunda yapmaz bence.Piyasada bu parçaların birçok satıcısı var ve illa aracının üreticisinden almak zorunda değilsin.(Araç üreticileri orjinal parça diye daha fazla fiyat veriyorlar.Çok yaşadım onun için yazıyorum.).Araştır internetten yorulmana gerek yok.İnşallah sorunun hallolur.

Üst Alt