Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü arabaya bağlanan, kışın sıcak tutan tulum kullanan var mı?

yasar2456

Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
2
Akülü arabaya bağlanan tulum of lular için, kışın dışarı veya içeride otururken üşütmemek için akülü arabanın aküsüne bağlanıyor ve ayarı var ayarlıyorsun sıcak tutuyor.

Böyle bir tulum kullanan var mı ?
Var ise nerden temin edebiliriz,böyle bir şey olduğunu duydum ve paylaşmak istedim.

vallaa böyle birşeyde bana lazım, ilk defa duyuyorum, işlevsel bir şey... bilgisi olan bulursa paylaşırsa seviniriz

buldum ama çok pahalı

Bu sitede Satılıyor ama pahalıymış

http://www.derimarket.net

pr_01_54_max.jpg

hasta ısıtma blanketi denilen battaniyeler var sıcakta soğukta tutmuyor vucut ısısını koruyur fiatıda30-40 tl civarı

:) bunu kullanan nasıl kullanıyor bilmiyorum ama ben o postun içinde mümkün değil duramam. donayım daha iyi :)

örneğin kışın benim ayağım sürekli üşür. ben çözümü klasik su tulumları ile çözdüm. dolduyorum sıcak suyu, koyuyorum ayağımın altına, 2-3 saate birde değişiyorum tamam....

ben dışarı çıkıldığındada akülü araçda böle varlığı yoklu belli olmayacak bişi olmalı diye düşünüyorum !!!!!

Oezix o üründe bir taraf ısınır ama:) üst taraf ayaz alır buz satar..:D

Benim gibi dışarıda çalışanlar için süper bişi.Kışında çalışabilirim bu sayede.Ama iyi bişi olması lazım ve fazla ağırlık olmamalı

şu 850 tl lik posttan almak yerine,850 tl ye iki adet kuzu alıp kendimiz yapsak nasıl olur:D:Dhem etinden,hem yününden yararlanırız..:)(bilyorum buurası mizah bölümü değil ama..)

alperencsm;

hayır olmaz
size o sıcak su torbalarını kullanmanıza izin vermiyorum çünkü çok tahlikeli

yanık merkezindeyim bize sıcak su torbası patlamasından çok sayıda yanık vakası geliyor ve hepsi de çok ciddi yanıklar, özellikle de ayağını-bacağını hissetmeyen Diyabetikler, felçli hastalar çok zarar görüyor.

ve bi de bu dandik lastik torbaları marketlerde renkli renkli peluşlar içinde süsleyerek 5 liraya satıyolar ve insanların canlarıyla oynuyolar.bunların satışının yasaklanması lazım ,siz de almayın kullanmayın arkadaşlar lütfen

Üst Alt