Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2500 TL ödeme yapar., ödemeyi de ilgili firmaya yapar.. Rapor + reçete ile beraber SGK'ya 3 gün içinde müracaat etmelisiniz. Ellerinde stok olmadığına dair onay verecekler ve ondan hemen sonra sandalyenizi alabilirsiniz.
Akülü sandalyede SGK ödeme miktarı ve fark ödeme!?
bir şey sorabilirmiyim akülü sandalye sgk ödemesinde 5500 tl olan bir sandalye 2500 tl sgk ödüyor diyelim ben direk medikale 3000 tl mi ödeyeceğim bütün akülü sandalye raporunu receteyi aldıktan sonra ödeme sadece 3000 mi olur
Ben ilk defa bu işlemleri yapacağım akülü sandalye satın alacağım sgk 2500 tl karşılıyor fakat benim raporum da akülü sandalye kullanabilir yazmakta süresiz rapor kas hastalığına sahip oğlum doktorum rapor gecerli diyor telefonlada bir türlü sgk ya ulaşamadım raporum mevcut reçete yazdırsam uygun olurmu çünkü pandemi süresince bir doktor görev alıyor poliklinikte doktor reçete yazarım dedi uygunsun dedi ama bu sürecte ilk sgkdan bir kağıt alıp mı doktora gitmek gerekiyor bilmiyorum.Bilgi alabileceğim biri de yok yılbaşından sonra medikalcilerde de fiyatlar artmakta işlemleri hızlandırmaya çalışıyorum fakat telefonla ulasmak mümkün olmuyor. Raporu oğlumun süresiz ve 2005 de cıkarttım 25 yaşında şuan akülü sandalye kullanabilir ibaresi mevcut
Süreli olasaydı belki bir problem olurdu ama süresiz birde kas hastalığın da akülü sandalye kullanılıyor ama bu süreç nasıl işliyor bilmiyorum
Akülü sandalye kullanımına dair detay içeren rapor olmalı.
Bu konuda sandalyeyi alacağınız (SGK ile anlaşması olduğundan emin olduğunuz) medikalciden güncel bilgi edinin. Onlar çok daha iyi bilir.