Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü araç kullanırken çevreden gelecek müdahalelere dikkat edilmeli!

cemal23

Üye
Konular
41
Reaksiyonlar
0
Neden derseniz dün park'ta gezerken çocuğun biri geldi tuşlara bastı sonra joysticki eline aldı artık kontrolü kaybettim araç kendi etrafında dönmeye başladı bunu neden yazdım?

akülü araç kullanan arkadaşlar dışarıda gezerken etrafınızdaki insanlara ve çocuklara dikkat edin maalesef çocuklarına yeterli saygı öğretmeyen aileler yüzünden bu tarz durumlar yaşanabiliyor bu yüzden dikkat edin arkadaşlar.!

Var öyle yaramaz çocuklar 😠
çalacaksın dayagi, basacaktın dayagi😟 azarla😡

Annem tutmasaydı beni çocuğu ezicektim o derece kan beynime sıçradı annesi olucak aptal çocuğunu alma zahmetinde bulunmadı pişkin pişkin gülerek bakıyordu sonra da küçücük çocuğa mı vurucaksın diyordu vallahi yeter artık bıktım bu saygısız insanlardan

155 polis arasaydın anasını bellerdi😒

Tanıyor musun yarın şikayetçi ol

Tanımıyorum gerek yok ama bir bir daha böyle bir olay ile karşılaşırsam bu sefer acımam

Parki birak otobuste bile ustume cikilyorlar . adama benim gececegim alana gecmis mal mal bakiyo.gerizekali insanlardan disari bile cikamk istemiyorum.

Bir tavsiyede ben vereyim😊
Akulu aracla az yokus rampa gibi yerden cikinca,sakin arkaniza yaslanmayin one egilin.
Cunku arkaya agirlik verince,aracin onu kalkar.geriye atar kendini,konnektarlari dinlemez.akuler cikar yerinden.
Onun icin dikkatli olalim yeter.

Benim aracım da en ufak rampada kayıyor

Ayrıca sağol verdiğin tavsiye için

cemal23

Galiba dolgu teker yipranmıştır Kayan jantla dolgu teker.
Onun için şişmeli lastik uydurunuz. Bisikletcilerde vardır.

Üst Alt