Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü aracımda trafik kazası geçirdim. Roho minderin parasını alabilir miyim?

LAYNO

Üye
Konular
35
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar dün yurt dışından getirtdiğim akülü aracımlaa karşıdan karşıya geçerken bana yeşil yanıyodu.. Birinci ve üçüncü şeritteki araçlar duruyodu, kırmızı yandığı için, orta şeritten geçe bilmek için gaza basan araç bana çok hızlı bir şekilde çarptı! çarpmanın şiddetiyle ben aracımdan fırlamışım 3-4 metre ileri. Adam gelip özür dilerim frene bastım ama durmadı dedi bende kırmızı yanıyo ve hala gaza basıyosun diye karşılık verdim!! Aracım ve roho minderimde büyük hasar oluştu! Karakolda ifadesinde ben yeşilde geçtim o hatalı diye ifadesini değiştirmiş! Trafikten daha kaza raporlarını almadım! Eğer onu haklı bulurlarsa sigortadan parasını alamıcam sanırım nası bir yol izlemeliyim!!! görgü tanıkları var benim yeşilde geçtiğimi görenler... faydası olurmu acaba...

var ama belediye otob. gelmiş o esnada durağa kapanmışş önü :(

çarpan adamı mahkemeye ver tazminat davası aç görgü tanıklarıda ifade versin tamamdır

geçmiş olsun
ifadende şikayetçi ol ve görgü tanıklarının ifade vermesini sağla.gerekirse barodan avukat desteği iste.

Üst Alt