Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü engelli aracının koltuğu ATV'ye takılabilir mi?

atmaca58

Üye
Konular
35
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar

şuan 3 tekerlekli bir motor kullanıyorum ve 3 kez motoru devirdim ikisini hafif sıyrıklarla atlattım ama biri bana baya bir hasar verdi arkadaslar ben noroloji - serebeller ataksi hastasıyım kullanırken sıırtımı yaslamam gerekli bir atv düşünüyorum merakım bu engelli akülü aracların koltuğu bu atv lere takılabilirmi, takılırsa kullanımı nasıl olur yüksekmi gelir bu şekil kullanan muhakkak vardır fotoğraf ve görüşlerinizi bekliyorum

atmaca58 ben omur ilik felciyim ama iki kanadyenle yürüyorum tabi kısa mesafe ve düz bir zeminde benim atv motorum var ve dört yıldır kullanıyorum.tabi her gün biniyorum desem yalan olur yazları bağ ve bahceye gitmek icin kullanıyorum genelde tabi bende bir defa düştüm ama benim hatamdı düşmem ha senin dedigin gibi bir koltuk yapılabilinirse daha hoş olacaktır muhakkak öyle bir imkanın varsa işini görür 3 teker motordan iyi olacagı kesindir hem atv motorların geri vitesi de var hem güclü hemde fazla süret yapılmadımı baya kullanışlı bir alettir bence bu benim kanaatim.ama sen önce bir atv motor bul ve binip inme ve kullanmasını gör kafana yatarsa bir atv al derim...

ewt hocam bende öyle düşünüyorum köyde kullanacam nasipse şimdiden araştırma yapıyorum
köy yolları belli 3 tekerlekli motor güzelde yeri geliyor cok zorluyor

Üst Alt