Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü saldayeye ihtiyacım var. Bağış olarak nereden temin edebilirim?

ahmet bucur

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben balıkesır ıvrındı büyükyenıce kasabasından ...

ben gecirmiş oldugum bır omurılık kıfo skolyoz amalıyatından sonra bedenımden alt tarafımı kaybettım
benım akulu sandalıyeye ıhtıyacım var
hayır sever vatandaşlardan yardım beklıyorum
şimdıden konuyla ılgilenenlerden teşekkur eder sağlık ve mutluluklar dılerım bır özurlu kışılere yardım eden tum arkadaşlardan yardım beklıyorum

saygılarımla( inanahmet78@hotmail.com)5383483001

gecmiş olsun sosyal güvenceniz var ise raporunuzda akü sandalye kullanmalıdr yazıorsa sgk karsılıyor.

sağol kardaş ben sgk lıyım ama doktorlar kolların sağlam dıye rapor vrmıyor oyuzden bende böyle bır careye başvurdum şuan emeklıde olamıyorum yanı nakıt durumum hıc yok allah cenabı mevlam kımselerı bızlerın gıbı yapmasın hele benım gıbılerı bırde eşlerı terk ederse neolur acaba benı eşim bıle terk ettı yalnızım neyapacağımı bılmıyorum bıcare doştlar bıcare arıyorum ama yok yok işte

serkan005;

sosyal güvence derken 2022 kanunundna maas alanlar la alakalımı cünkü bende 2022 maaş alıyorum istesem sgk den akülü araba alabilirmiyim

emekli sandigi,ssk,bag-kur ve genel saglik sigortasından yararlananlara T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu kapsaminda deniyor.2022 den maaş alanlarda yeşil kart ile saglik hizmetlerinden yararlanmakdadır. yeşil kart var ise akulu sandelye kullanır diye rapor ile kaymakamliga başvurmanız gerekmekdedir.
yani sonuçda rapor ilk şart nere giderseniz gidin....

bahsim sgk idi gerçi şuan hepsi birleştiridi diye biliyorum ama 2022 den aylık alanın durumundan emin değilim.

Üst Alt