Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü sandalye alabilmek için ne yapmak gerekiyor?

Dvrm2

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Akülü sandalye indirimi alabilmek için hangi kurumlarda neler yapılması gerektiği hakkında bilgiye ihtiyacım var.

Akülü sandalye ödemesi almak için başınıza neler gelir anlatıyorum.

Önce satıcı firmadan kendi paranızla aracı alıyorsunuz. Devlet 2.500 TL karşılıyor. Satıcı firma, devletin ödeme yapması için sandalye kullanabileceğine dair heyet raporu istedi. Aldım. Sonra ne oldu? Firma,"ben size heyet değil, malzeme raporu lazım dedim" dedi. Cinayet işleyebilirsiniz o an, sakin olun. Bugün de malzeme raporu alacağım. Yani işin özü; Bir dezavantajlının başına gelecek en kötü şey, Türkiye Cumhuriyeti sınırlarında doğmaktır. Sevgilerle...

satıcı doğru söylemiş önce akülü kullanabilir raporu alıp ordan akülü araç reçetesi çıkartmanız gerekiyor ordan sgk tophaneye dr onay yaptıracaksınız eğer sgk munun elinde sandalye varsa size sandalye verecekler yoksa başka firmadan alıp sonra parasını alacaksınız

Üst Alt