Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akulu sandalye almak ıstıyorum. Hangı markalara bakmalıyım?

belkis1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar okulu akülü almak ıstıyorum ama kılolu oldugum ıcın hangı marka almam lazım

ilk tercih yerli olsun, teknik servis-yedek parça temini konularını iyi araştırın...

Wollex gibi çok sık arızalanan ve servisleri tarafından kullanıcılarını sızlatan yerli ürünlerden uzak duru, önceliğiniz rahat edebileceğiniz ve taşıma kapasitesi yüksek bir akülü tekerlekli sandalye olmalı.

imc 200 nasıl buna karar verdım

wollex herkez sıkayetci

Lamira easy life b modeli de gayet iyidir diye düşünüyorum,,, yerli üretim. Tavsiye ederim...bu akulu sandalyeyle gitmediğim yer kalmadı nerdeyse,.. İnanın 15 cm uzunluğundaki kaldırımları bile iniyorum.. Katlanmaz kasası olduğu için sıkıntı olmuyor. Altta sepet bölümü var, günlük hayatta işine çok yarar...280 watt gucunde iki tane motoru var, yaklaşık 20 km gidiyor. Hızını ölçtum saatte 7.2 km hızla gidiyor.. Gayet memnunum..

Üst Alt