Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü sandalye almaya karar verdim. SGK ödemeli hangi modeli önerirsiniz?

ahmetk0661

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Benimde sizlerden acizhane bir ricam olacak, uzun uzun düşündükten sonra akülü sandalye almaya karar verdim. Prosüdürü yani rapor, reçete vesaire iyi biliyorum, onlar kolay, benim ricam devletten ödemesini alabileceğim en ideal kullanışlı, dayanıklı en iyi marka hangisidir. Ben Ankara da oturuyorum, vereceğiniz tavsiyeler için çok çok teşekkür eder saygılar sunarım.

ahmet bey. devletin standart ödemesi 2500 tl. ister 40 bin tl lık sandalye alın 37.5 ödeyin , ister 2500tl lık sandalye alın 0 tl ödeyin.

sgk nın ödemesini ilkdefa duyarım.bana akülü jocktikll araç gerekli,tekerlekli sandalye kullanırımda.
nereye müracat ediliyor,ne gerekii?
hacı babamın bağkur sağlık yardımından yararlanırım.

Erdal kardeş akülü sandelyeyi sgk bazı hastalıklarda geri ödeme yapıyor, devletin standart ödemesi 2500 tl. imiş, izlenecek yol hastalığına göre hastalağınla ilgili bölüme atıyorum fizik tedavi gittin, hastalığını belirtir rapora şu şu nedenlerden dolayı akülü sandelye kullanması uygundur diye heyet raporu alıyorsunuz, rapora istinaden ayrıca birde reçete yazdırıyorsunuz, doğru bulunduğun ilin sgk a başvuruyorsunuz, onlarda kurumumuzda yoktur dışarıdan alması uygundur kaşesi vuruyor, bundan sonrasını sorarak yapabilirsiniz, yanlışım varsa bilgisi olan düzeltsin lütfen, birde her hastalığa ödeme yapmıyor devlet, bilgisi olan yazsın lütfen, çok çok geçmiş olsun.

Üst Alt