Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü sandalye arka tekerleklerini nereden bulabilirim?

mingilli

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Bischoff & Bischoff TERRA modeli akülü tekerlekli sandalyem var . Bu arabanın arka tekerleri çok yıprandı , değiştirmek istiyorum . Tekerin üzerinde ;

3.00-8
c-248-6

dolgu teker . Acaba bu ürünü nasıl temin edebilirim . Yardımlarınızı bekliyorum .

Tekerlek ölçüleri ve dökümü bunun gibiyse aslında araka taraftaki vidalardan ikiye ayrıla biliyor bir kaç yer olmaz demesine rağmen dolgu teker yerine daha kullanışlı havalı lastik taka bilirsiniz teker ücretleri biraz pahalı ama ben yiğenim için aynı ölçülere çok yakın havalı el arabası lastiği aldırıp taktım sibop çıkış yeri de var İstanbul Karaköy perşembe
kp5jv06.jpg
[/URL][/IMG]pazarından almışlardı sanırım 2 tekere 300 tl verdiler.

Hocam İstanbul.da tekerlekli sandalye satıcısı ve imalatçısı çok var. Bülent Bey bu konuda daha bilgili olduğu için kanaatimce önce onun verdiği bilgiler ışığında irtibata geçmende fayda vardır. Bunun yanı sıra Büyükçekmece ve Avcılar kesiminde yol üzerinde gördüğüm iki tane imalatçı ismi vereyim size: Tekerlekli iskemle dünyası ve Poylin Medikal. Bunların web sayfaları var oradan irtibat kurabilirsiniz. Ben Tekerlekli İskemle Dünyasından bir zamanlar bir tekerlekli iskemle almıştım da fiyatları pahalı gibiydi. İstanbul.da bir tanıdığınız varsa Perşembe Pazarı veya Şişli Perpa.da oradan temin de edebilirler.
Selametle.

Üst Alt