Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü sandalye fiyatları çok yüksek..?

emmi66

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar 47 yaşındayım yaklaşık 28 yıldır yürüyemiyorum dogal olarak en gerekli can simidimiz akülü sandalyeler ama fiyatlara bakınca sıradan reno brodvay marka ararken gözü mersedes arabaya takılıp kalan kişiler gibi oluyorum bu fiyatlar nedir böyle son kullandıgım meyra marka eski model bi samdalye idi arızalandı şimdi meyra markalarına bakıyorum ve galiba sadece bakacagım bu fiyatlarla şunu net görüyorum engelliye türkiyede yaşamak çok zor

hocam haklısın özellikle insan sandalye ihtiycı olduğunda arastırırkken ister istemez bütcesinin üstündeki araclara gözü kayıyo.
hareket kabiliyetiniz üst gövdede fena diilse tavsiyem 3-5 bin tllik bi sandalye alın. bi yerden gömü blursanız meyra permobil artık ne isterseniz alırsınız:)

haklısınız zaten hayal ile yaşamaya alışıgız hayal kurmaya devam :)

Yedek parça temini

merhaba ,benimde ortoedia 412(meyra scooter)elektrrikli sandalye diye geciyor.sarz aleti dün akşam arızalandı.türkiye disbürötörü ankarada biliyorum.fakat yedek parca çok pahallı.2 adet 60 amper 12vx2=24v şarz ediliyor.uygun sarj aleti nereden bulabilirim?fiatı nedir?
diğer bir sorunum,engellilere ait aracların yedek malzemeleri neden bukadar pahallı.?gecenlerde 2 tane arka dıs lastik aldım fiatı 280 tl ..enlellilere ait araclara yönelik bi uygulama yokmu?elimiz kolumuz olan bu aracların yedek parçaları olsun,yenileri neden bukadar pahallı?sözde 0 gümrük alıyorla bu tür araclardan.yurt dısında 1500 euro türkiyeye gelince 3000 euro neden?bir anlam veremiyorum

Üst Alt