Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü sandalye için araç lifti geliştirdim ve çok çok iyi çalışıyor

boodi

Üye
Konular
33
Reaksiyonlar
0
oğlumun akülüsünü arabada taşıyabilmek için önce arabayı değiştirdim sonrada yaklaşık 80 kğ olan sandalyeyi zahmetsiz şekilde station wağon aracımıza yüklemenin yollarını aradım araç liftlerine baktım ve öyle uçuk rakamlar varki anlatamam sonra kendim bir lift dizayn ettim ve dizaynımı kendim imal etmeye karar verdim ve sonuç mükemmel doğrusu bu kadar işlevsel olacağı ve kolay kullanılabileceğini hiç düşünmemiştim üstelikte oldukça uygun bir maliyet ile .Resimlerini çekmedim henüz ama çekip burada paylaşacağım .

Bülent, resim ve hatta olabilirse bir video eklemeni merakla bekliyoruz.

:confused: evet bende merak ettim dobloyo olurmu bu acaba

arkadaşlar sözünü ettiğim kendi imalatım olan araç liftinin resimleri geç yüklediğim için özür dilerim

tz3mj.jpg

tz3jm.jpg

tz3kd.jpg

tz3lg.jpg

doblo tarzı veya statıon wagon her araca uyarlanabilir

izmirde kendisi yada yakını için böyle bir lifte ihtiyacı olan varsa gerçekten çok düşük maliyetle yardımcı olabilirim bu yüksek rakamlı liftlere bir alternatif olarak benim bulduğum bir çözümdür

İyi günler. Böyle bir lifte benim de ihtiyacım var sizinle İzmir' de nasıl görüşebiliriz acaba?

Lift çıkıp taklılabiliyor mu sevgili Bülent?. Araçtaki sabit bir yuvaya oturtuyorsunuz sanıyorum, doğrumudur?
Halen kullanıyormusunuz? Memnunmusunuz?
Selamlar

Üst Alt