Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Akülü sandalye için hangi akü markasını önerirsiniz?
arkadaşım, akülü sandalyelerde muhakkak kuru akü veya jel akü kullanmakta yarar var. Ben 80 amperlik 2 adet akü kullanıyorum.meyra mekanik direksiyonlu araba kullanıyorum.
inanın haftada bir defa kullanıyorum, TOPİN marka jel akü.çok memnun kaldım,2 ylıdır şikayetim yok tavsiye ederim.Almaya karar verirsen yardımcı olurum,İstanbuldan aldım.
Akülü Tekerlekli Sandalyeler konusunda uzman olan bir arkadaşım bana HAZE Marka Jelli Akü almamı önerdi,bende aldım.
6 ayda kullanmasanız,akünüzü ne durumda bıraktıysanız o durumda tekrar kullanabilirsiniz ve 5 yıl ömür biçiliyor.
akünüz kaç amper fiyatı ne kadar? benim aldığım akü çok pahalı tanesini 250 tl. ye almıştım,2 yıl önce.Banada 5 yıl ömürlü dediler.
Kullanıp göreceğız sizın aldığınız akünun amperi ve fıyatını yazın.
karakaya musa arkadaşım ben mutlu sulu akü kullanıyordum.12v 60 amper 2 adet.bana jel akü tavsiye önerildi.haze marka jel akülerin fiyatını kaç v0lt.kaç amper olduğunu tek veya çiftinin fiyatını alınacak adresini tel numarasını bildirirsen memnun olurum.
s.a
arkadaşlar araçlarınızda kullanmanız gereken aküler teknolojik yapıları ve üretim amaçları için incelendiğinde kesinlikle jel akü kullanılmalıdır kuru yada sulu aküler farklı amaçlarda işlemler için üretilmiştir ve size çözüm sağlamayacaktır. kuru akülerde işinizi bi nevze olsun görebilir fakat ucuz olsun diye alırsanız verdiğiniz paraya yazık olur ömürleri yanlış kullanım sonrası çabuk yıpranır
yani kuru akülerii
tamamen bitirmeden şarz etmeniz gerekir
suludan baksetmeyeceğim bilee onu direk pas geçin
jel akü ve deeb cycle aküler tam aradığınız şey buna karar verdikten sonraa markalar arasında seçim yaplmak kalıyorr bilginizeiii...
Her marka model Akülü tekerlekli sandalyelerin bakım ve tamirini uzman kadro ve ekipmanlar ile yapmaktayız.
Yeni kurduğumuz şirketimizin çizgisi siz akülü tekerlekli sandalye kullanıcılarının tamir ve bakımda yaşadıkları eksiklik ve çözümsüzlükleri aşmaya çalışmak...
probleminiz ile elgilenmek ve yardımcı olmaya çalışmak amacı ile irtibata geçmek isterim bana ulaşabileceğiniz adresler... senol2934@hotmail.com
216 396 30 30 & 537 467 77 58
Fevziçakmak mah. İnönü cad. Timurlenk sk. NO: 1 Üstkaynarca/Pendik-İSTANBUL