Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü sandalye için Kuru akü mü yoksa Jelli Akü mü?

ufkum

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
1
Akülü sandalyeler için
hangi aküyü tercih edersiniz KURU mu yoksa JELLİ akü mü
Farkları nelerdir ?
Hangisi daha kullanışlı ve daha dayanıklı ?

jell aku

omrunun uzun olması ıcınde bıtmeden hep elektıge takacaksınız bıtıkten sonra sarj edıldımı omru azalıyor ben o hataya dustum bıtınce sarj etım allaha emant oldu...benım cıftı 550 tl

Tekerlekli Sandalye için Jel Akü

Arkadaşlar , tekerlekli sandalye için kuru akü almak , fiyat anlamında ekonomik gibi görünebilir, ancak kuru akünün bir sıkıntısı vardır. Kuru akü,sürekli şarj ister , ancak jel akü, şarj etmesiniz bile dip şarjda dahi yeniden doldurulabilir. Ancak kuru aküde bu mümkün değildir. Kuru akü bu yüzden garanti dışı kalabilmekte ve paramız boşa gitmekte, yeniden akü almak zorunda kalmaktayız. O yüzden jel akü almak daha avantajlıdır.

607948_w200_h200_hzs1244.jpg

Alıntı : http://guckaynagi.ticaretimiz.com

Kuru akü sık kullanıma pek uygun değildir. Çevrimsel döngü(şarj-deşarj) ne kadar sık olursa ömrü o kadar az olur. Ancak jel akü bunun tam tersidir. Kuru akü jel akünün yarı fiyatındadır, ömrüde öyle ama şunu da göz önünde bulundurun her şarj-deşarj döngüsünde akünün ömrü daha hızlı kısalır.

merhaba arkadaşlar kardeşimin akülü sandalyesinin aküleri arızalandı kuru idi yenilerini, almamız gerek araştırdığım kadarıyla kuru kullanışlı değil şimdi jel almayı düşünüyoruz yalnız marka konusunda kararsızım önerebileceğiniz marka hangisidir ve nereden temin edebilirim bilinen belli yerler var mı acaba herhangi bir yerden almak istemiyorum güvenli bir yer olsun istiyorum bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz 2 adet jel akü için ( 12v 80 amper) bunların her biri 40 amper olarak mı sayılıyor net bilmiyorum fiyatları ne kadar olur acaba bana fikir verirseniz çok memnun olurum ayrıca vicor marka akü nasıl bilgisi olan var mı şimdiden teşekkürler.

Üst Alt