Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü sandalye ile içine girilip sürüş yapılan araç kullanan var mı?

toprak17

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Akülü sandalye ile içine girebileceğimiz, ve o şekilde sürüş tertibatı mevcut araç kullanan var mı?

Ben çabaladım biraz o konu muallak ticariye izin vermiyor engelli ehliyeti öyle dediler bana alırsın bi transporter falan ama polis direk iptalde edebilir dediler o yüzden vazgeçtim ama kullanan mutlaka vardır İzmir de bi arkadaş vardı mesela mercedes vito kullanıyordu akülü araçla bursada yaptırmış giriş çıkış düzeneğini

[FONT=sans-serif]""Ben çabaladım biraz o konu muallak ticariye izin vermiyor engelli ehliyeti öyle dediler bana alırsın bi transporter falan ama polis direk iptalde edebilir dediler o yüzden vazgeçtim ama kullanan mutlaka vardır İzmir de bi arkadaş vardı mesela mercedes vito kullanıyordu akülü araçla bursada yaptırmış giriş çıkış düzeneğini""

Cevap için teşekkürler. Umarım bilgisi olan diğer arkadaşlar konuya dair tecrübelerini yazar.[/FONT]

Üst Alt