Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü sandalye marka veya model önerileri (özellikle İMC 109)

Gökmavim

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar IMC 109 modelini büyük ihtimalle alma durumum var.Bu model hakkında ne dersiniz?? bilgisi tecrübesi olan var mı??
Aşağıdaki linkde: görsellik ve özellikleri iyi :::.ama benim açımdan arkaya açılarak yaslanmasına gerek yok ,sebebiyse oraya koltuk altı değneklerimi koymak zorunda oluşum.Bir arkadaşım ''ımc arabalarının arkalarında durmuyor''dedi yoksa belmo mu alsam ? ne dersiniz?foto özellik:İMC-109 Akülü Tekerlekli Sandalye
Önereceğiniz başka marka model olursa;bütçem 5000 liraya kadardır ...sevgiler saygılar:)
NOT:Akülünün katlanır olmasına gerek yok ve ev dışında istanbul ortamında kulanılacaktır

wollex almada ne alırsan al duz yolda gıtmıyo valla.

ŞU IMC 109 http://alisveris.engelliler.biz/pinfo.asp?pid=543 hakkında bilgi lazım,yada başka marka model?,Bülent beyin bütçe olarak 4000 İLA 5000 Aralığı için bir önerisi sayfası vardı ama bulamadım..

hangi marka daha iyidir ,esas merakım o,aldıktan sonra sorun çıkmasın,hastayım uğraşmam mümkün değil de..

109 güçlü bir sandalyedir. Ona dair karar verirken şu ayrıntılar önemli:

1- Büyük bir sandalyedir. 80kg'dan hafif ve 175cm boyundan kısa kullanıcılar sandalye içinde küçük kalabilir.

2- Arka tekerlekleri büyüktür. Bu nedenle dış mekan kullanımı için tercih edilmelidir.

musty35;

aynen katılıyorum bide iyice araştır çin malı kesinliklle alma paranı çöpe at daha iyi

Gökmavim;

arkadaşım alacaksan paranı biraz daha biriktir,şu sandalyeyi al 4000-5000 tl az değil yazık o paraya bari düzgün bi sandalyen olur.bana vakıf wollex w123 aldı daha 3-4 km bile gitmek ölüm gibi geliyor.3-4 defa anca kullandım.bu tip sandalyelerle ancak evin bahçesine çıkarsın...

şu sandalyeye bi bak.....
SNS 1600 Akülü Sandalye

O zaman bana uygun değil bu akülü sandalye imc 109 sanırım,çünkü kilom 44 ,boyumda 147,bu durumda hangisi bana uygun olur??,5000 lirayı aşmam ekonomik olarak olası değil ne yazıkki arkadaşlar:(

Çok teşekkürler Bülent bey,sağolun varolun :)bazı arkadaşlar bu önerdiklerinizinde nihayetinde çin malı olduğunu söyleyerek kafamı karıştırdı ama Çin de iyi ürünlerde vardır.Genelleme yapmak yanlış sanırım

Üst Alt