Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü sandalye önerilerinizi yazar mısınız?

Hayrettin1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhabalar, ben l1 l2 omurilik felcliyim kendime akülü bir sandalye almayı düşünüyorum. Kullanacağım yer kırsal kesimdir. Bana hem uygun hem güçlü hemde çabuk çabuk bozulmayacak bir sandalye öneriniz nedir? Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.

en başta, (bulabilirsen) Meyra Optimus ve benzeri modeller, ikinci olarak ta ottobock b500 ve üst modeller kırsal bölgeye uygun, ottobock b500'e karar verirsen (büyük) sürüş tekerlekleri önde olan versiyonu tercih etmen doğru olur, standart versiyonda büyük sürüş tekerlekleri arkada oluyor, bu versiyonla yokuş aşağı inişlerde ve engebeli arazilerde epey sorun yaşarsın...

Hayrettin1

merhabalar bende omurilik felçliyim şuan standart 2x200 watt gücü motorlu akülü sandalye kullanıyorum kırsal bölgede fakat güç bakımında yetersiz kalıyor şasisi sağlam değildi en az 6-7 kere kırıldı kaynak yaptık bende dediğin özelliklerde sandalye arıyorum düşündüğüm marka fulmaksın 2x550 watt gücünde motorları olan arazi modeli https://fulmaks.com/urun/f7896-arazi-full-donanimli-akulu-sandalye/.

Fulmaks 7896 fena değil. Sırt ve ayakları motorlu olsa iyiydi. manuel olark açı veriyor sanırım. Görsellerden joustiğin sırt ve ayak motorunu kumanda eden tuşunun kapalı olduğunu gördüm. Buna aktivatörlü vr2 sürücü modül ve sırtına 24 voltluk bir linak motor bağlatabilirsen kumandanın kapalı tuşunun altına da bir hesap makinesi tuşu sokarsan bu kumanda sırtını elektrikli yapar. Joystiğin aktivatör özelliği var.

Recep Koçer

Fulmaks 7896 modelinde 55 amper jel akü vardı 50 ampere düşürmüşler sorduğumda 50 amper daha kaliteli long akü kullanmaya başladıkları söylediler.

Aküllü tekerlikli sandalye

Merhabalar ,

Arkadaşlar artık yürüyemediğim için akülü sandalye alacağım
İstediğim küçük katlanabilir araç bagajına sığacak
Önerileriniz nedir ?
Poylin marka sordum 6900 TL fiyat verdiler.
Sizin önerileriniz nedir

Fulmaks 7896 donanıma göre çok uygun geldi fiyatı. Yerli üretim olduğundan sanırım. Babama da güçlü motoru olan uzun km katedebilecek dolgu tekeri olmayan bir sanfalye bakıyordum. Fulmaks 7896 iyi gibi görünüyor. Ön teker çapı da büyük görünüyor. Kullanan varsa bilgi verebilir mi? Bir de uzunluk 100 cm diyor. En arkadaki 2 küçük denge metali dahil mi acaba? Asansöre de sığması gerekiyor

Üst Alt