şimdi benim sorum şu: ben dışardan medikalciden bir akülü tekerlekli sandalye aldım 6.000tL ye bildiğim kadarı ile SGK 6.000TL nin bir kısmını ödüyor bende raporumu çıkarttım raporumun çıkma süresi 15-20 gün arası sürdü Vergi İndirimi için felen tek genel rapor aldım kendim çalıştığım için kendi sosyal güvencemden faydalanıyorum(Emekli Sandığı) sonra raporum çıktıktan sonra ben 2-3 gün sonra hastaneden reçeteye yazdırdım rapora göre vede tüm evraklarımla felen SGK ya başvuruda bulunduk Fatura ile felen ama SGK dan RED cevabı geldi
sebebi ise rapor tarihi ile başvuru tarihi arasında 15 gün den fazla zaman olamazmış.
benim anlamadığım olay ise zaten raporun elime gelmesi raporun tarihinden bi en az 15 gün içinde oldu tekrardan hastaneye gittim Raporunuz sürekli olduğu için Raporunuz değiştirilemez dediler
şimdi napcam ben sevgili arkadaşlar lütfen bir yardım edin
sebebi ise rapor tarihi ile başvuru tarihi arasında 15 gün den fazla zaman olamazmış.
benim anlamadığım olay ise zaten raporun elime gelmesi raporun tarihinden bi en az 15 gün içinde oldu tekrardan hastaneye gittim Raporunuz sürekli olduğu için Raporunuz değiştirilemez dediler
şimdi napcam ben sevgili arkadaşlar lütfen bir yardım edin