Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü sandalye Tekerlek ve Bakım ihtiyacı olanlar için Ankara'da çözüm.

Ferhat Alpozen

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Akülü sandalye Tekerlek ve Bakım ihtiyacı olanlar için Ankara'da çözüm.
Arkadaşlar yaklaşık yedi yıldır oğlum akülü sandalye kullanmakta. Bu süre içinde akülü sandalyenin bakımı ve yıpranan tekerlekleri ve rulmanları sürekli dert oldu ve bu gün sonunda aradığım düzgün ustayı buldum. Fiyatları hem makul, hem de ustaların ilgisi ve işçilikleri çok kıymetliydi benim için. Bu yüzden sizlerle paylaşmak istedim. Ayrıca bu firma KENDA lastikleri ana bayii'si. İnternetteki bulduğum fiyatlara oranla da çok uygun. İletişim bilgileri aşağıdadır.

Bayramoğlu Bisiklet
Bayram Ilgaz
Bahattin usta

0 532 597 05 64
0 312 335 39 19

Ankara Yenimahalle'de işyerleri Ben minibüsüm olduğu için aracı oraya götürdüm. Gitmeye imkanı olmayanlar Yönetmen den aldım numaranızı derseniz eve kadar servise gelebileceğini bana iletti.
Dolgu ve şişme teker ön-arka tüm çeşitleri. Bilya ve rulmanlar ''sarhoş maşa denilen'' ön teker hareketli parçalar, kol dayama aparatları vs bol çeşitleri mevcut.
Tüm engelli kardeşlerime kolaylık, sıhhat sağlık diliyorum.

tekerlekli sandalyee tipinde akulu arac kullanirim.2 adet on kucuk dolma tekere ihtiyAcim var.havali taktirim patlar ve ugrastirir.dolma gerekli.numarasi 200×50
Ucreti karggoyami odeyim.ne kadar?

Üst Alt