Hepinize Merhaba
İsmim Mert.Makine müh. öğrencisiyim.Yaşım 23
Akülü sandalye üretimi ve geliştirimi ile ilgilenmeye karar verdim.Bu ürünlerin yurt dışında üretilmesinden dolayı fiyatları bir hayli yüksek.Tabi bu kalite-fiyat aralığı olarak baktığımda.Benim amacım kaliteli ve uygun fiyatlı birşeyler üretmek.Kendim engelli olmadığım için sorunları daha yüzeysel ele alıyorum ve çözümleri de ona göre buluyorum.Sizler bire bir yaşadığınız için sorunlarınızı ve isteklerinizi bu konu altında paylaşmanızı rica ediyorum.Bu şekilde çözümlerimde sizlere daha uygun olacaktır.Örnek olarak;
Fiyat hangi aralıkta olmalı?
Ağırlık kaç kg olmalı?
Akü ne kadar süre dayanmalı?
Sokakta,kaldırımda ne gibi sorunlarla karşılaşıyorsunuz? vb.
Bu sorulara "Şu da olsa çok iyi olur." tarzı fikirlerinizi de ekleyebilirsiniz.
İlginiz için şimdiden teşekkür ediyorum.
İsmim Mert.Makine müh. öğrencisiyim.Yaşım 23
Akülü sandalye üretimi ve geliştirimi ile ilgilenmeye karar verdim.Bu ürünlerin yurt dışında üretilmesinden dolayı fiyatları bir hayli yüksek.Tabi bu kalite-fiyat aralığı olarak baktığımda.Benim amacım kaliteli ve uygun fiyatlı birşeyler üretmek.Kendim engelli olmadığım için sorunları daha yüzeysel ele alıyorum ve çözümleri de ona göre buluyorum.Sizler bire bir yaşadığınız için sorunlarınızı ve isteklerinizi bu konu altında paylaşmanızı rica ediyorum.Bu şekilde çözümlerimde sizlere daha uygun olacaktır.Örnek olarak;
Fiyat hangi aralıkta olmalı?
Ağırlık kaç kg olmalı?
Akü ne kadar süre dayanmalı?
Sokakta,kaldırımda ne gibi sorunlarla karşılaşıyorsunuz? vb.
Bu sorulara "Şu da olsa çok iyi olur." tarzı fikirlerinizi de ekleyebilirsiniz.
İlginiz için şimdiden teşekkür ediyorum.