Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü sandalyede olmalı dediğiniz özellikler

Efresyab

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Hepinize Merhaba

İsmim Mert.Makine müh. öğrencisiyim.Yaşım 23

Akülü sandalye üretimi ve geliştirimi ile ilgilenmeye karar verdim.Bu ürünlerin yurt dışında üretilmesinden dolayı fiyatları bir hayli yüksek.Tabi bu kalite-fiyat aralığı olarak baktığımda.Benim amacım kaliteli ve uygun fiyatlı birşeyler üretmek.Kendim engelli olmadığım için sorunları daha yüzeysel ele alıyorum ve çözümleri de ona göre buluyorum.Sizler bire bir yaşadığınız için sorunlarınızı ve isteklerinizi bu konu altında paylaşmanızı rica ediyorum.Bu şekilde çözümlerimde sizlere daha uygun olacaktır.Örnek olarak;

Fiyat hangi aralıkta olmalı?
Ağırlık kaç kg olmalı?
Akü ne kadar süre dayanmalı?
Sokakta,kaldırımda ne gibi sorunlarla karşılaşıyorsunuz? vb.

Bu sorulara "Şu da olsa çok iyi olur." tarzı fikirlerinizi de ekleyebilirsiniz.

İlginiz için şimdiden teşekkür ediyorum.

akülü sandalyede yüzlerce çeşit var ve herkes istediğini bütçesine uygununu alıyor.
Bunun yerine Power asist kategorisine ürün çıkarın bence
bizde Manuel sandalyemizii istediğimiz zaman akülü gibi kullanalım. Örneğin

Spinergy

Çok teşekkür ediyorum bilgi için.Bu konuda detaylı bir araştırma yapacağım.

[FONT=sans-serif]Aracın elektronik kısmı mutlaka tamir edilebilir ve son teknoloji olmalı[/FONT]
[FONT=sans-serif]Aracın şasesi mutlaka 1.sınıf çelik olmalı
[/FONT]
Aracın yüksekliği 50 - 60 arası olmalı yere çok yakın olmamalı
[FONT=sans-serif]Üründe normal yükseklikteyken yüksekliği otomatik olarak 10 - 15 cm kadar aşağı da inebilmeli bu hareketi joyistikten düğme yardımıyla yapılabilme[/FONT]
[FONT=sans-serif]Ürün hızı 15 km/h'dan düşük olmamalı[/FONT]
[FONT=sans-serif]Ürünün ön tekerleri küçük olmamalı[/FONT]
[FONT=sans-serif]Ürün sağlam ve dayanıklı olmalı oturma genişliği 45 cm'den aşağı olmamalı azaltılıp artırılabilmeli ya da benzer versiyonları da olmalı[/FONT][FONT=sans-serif]
Akü ve motor kısmı aracı ortalamalı ve ağırlık eşit mesafede dağıtılarak aracın devrilmesi engellenmeli
[/FONT]
[FONT=sans-serif]Ürünün yaslanma yeri joyistikten yatırılabilmeli ve kaldırılabilmeli[/FONT]
[FONT=sans-serif]Önemli bir konu ise ürünün şarj yeri joyistiğin önünde ve arkasında da olmalı ürün istenildiği yerden şarj edilebilmeli
[/FONT]
[FONT=sans-serif]Kısacası engelli için herşey düşünülmeli basit ama önemsiz görünen herşey aslında engelliler için büyük kolaylık sağlayacak ayrıntılardır[/FONT][FONT=sans-serif]
[/FONT]
[FONT=sans-serif]Ürün fiyatı da makul seviyede olmalı [/FONT]

Life

Çok teşekkür ediyorum.Bu bilgiler çok faydali olacak ürünü oluşturmamda.

El freni olmalı arka lastiklerde.
Katlanabilmeli ancak pratik sökülmeli takılmalı, yolda kaldığı zaman bir otomobilin bagajına sığacak kadar.

3 yılda altı defa tamir olmamalı vede 3 çift akü boşa atılmamalı kullanılacak ürünler çin çöplüğünden olmamalı mutlaka kullanıcıya göre deiğşik ürünler olacaktır ortak özellik kalite kalite kalite

Üst Alt