Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü sandalyede Swemo Q-100 mü Apego S-04 mü tercih etmeliyim?

nouma

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar iki sandalye arasında kararsız kaldım.

SWEMO Q-100 için 4000 tl istiyorlar
SWEMO Q-100 Akülü Sandalye | SWEMO Q-100 Akülü Sandalye

APEGO S-04 ise 3600
S-04 APEGO / E- KATLANIR MODEL AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE

APEGO servisi yaşadığım yere çok uzak değil lakin tasarımı arka çıkıntısı pek hoşuma gitmiyor.Diğer yandan aküsü çoğunlukla ev içinde kullanacağım için yeterli.Arka tekeri lastik.

SwemQ ise ev içi çarpmalarda daha az zarar göreceği düşüncesindeyim ama çok fazla Wollex şikayeti okudum servisi uzak olacak.Alman yapımı diye ısrar etselerde sadece alman tasarımının doğruluk payı var.

Karar veremiyorum sizin fikriniz nedir?

Ben pazartesi günü swemo q101 aldim şimdilik çok memnunum. Ama ben dışarı da kullanmak için almıştım

lamira b modeli deneyin bence. sandalyeyle kaldırımları çıkıyom inanın. zorlanmadan rampayı çok iyi çıkıyo. ozellikle oturağın altındaki sepeti gunluk işinizde size çok yarayacaktır. genişliği 65 cm. manevra kabiliyeti iyidir. sabit ve çok dayanıklı şasesi var...

Kardes sen apego yada ona benzeri al.dukkanlara kolay girersin kolay tras olun berberde.
Aku yuksek olanlarda var.
Bu swemo kamyon gibi kaba isi ne yaramaz.

Bende birsey sormak istiyorum ufak tefek minyon bir kişiye katlanabilir sağlam bir akülü sandalye olarak hangi markayı kullanmasını tavsiye edebiliriz?

apego daha kaba gözüküyor bana.
mesela şu aküleri biraz daha içeri çekseler.o refekatçi tutacaklarını uçlarından birleştirseler
ve şu arkadaki reklamı kaldırsalar parayla verip almışız gibi gözükse belediye vb bağış yapmış gibi gözükmese daha az kaba görünecek.

bazı firmalarda motorun watt gücünü websitelerinde yüksek gösteriyormuş diye duymuştum yani motorun gücü 350 watt ama siteye 450 watt yazıyor.420 watt ama 500 watt yazıyor.

WOLLEX Swemo Powered WheelChair/Q100 | WeeGoo

hollanda sitesinde swemo q-100'ün motora 200 watt demişler :) bizde 320 watt söylenip duruyor.
hollanda'da tüketici koruma yasası var galiba. bizde de olduğu söyleniyor.
yoksa adamlar aman canım hollanda yolları düz kaldırımlar minik onlara 200watt takalım tr'ye 320watt mı demişlerdir yoksa standart zaten 200 watt mı vardır bu modelde?

SPECIFICATIONS

Weight Capacity : 100 KGs

Product Weight : 80.4 KGs

Seat Width : 46 cm

Seat Height : 60 cm

Seat-to-Floor Height : 58 cm

Overall Width : 62 cm

Overall Height : 107 cm

Front Wheel Size : 8”

Rear Wheel Size : 12,5”

Turning Radius : 38.6”

Max Climbing Angle : 12 degrees

Max Speed : 5 mph

Driving Range : 12 Miles

Battery Type : 38Ah

Battery Weight : 60 lbs.

Motor performance : 200Wx2

Transport DIM Size : 93x64x63

Swemo Q100 sandalyenin yanından bile geçmeyin. Kısaca şöyle, anadola porsche motor takmışlar. Aynen bu şekilde bir akülü sandalye. Bir parmak kalınlığında engellere takılıp kalıyorum. feci can sıkıcı bir durum. Ayrıca yokuşlarda sandalyenin önü kalkıyor. çok dikkatli kullanmak gerekiyor. Kısacası kesinlikle fiyatını hak etmeyen bir ürün. Swemo 100 alacaklar kesinlikle önerime dikkat etsinler.

Master Aracın ön Kalkiyorsa tehlikeli bir durum. Önden çekişlı araç almak daha doğru olur.

Swemo101
[/url

@yalniz06

Q101 modeli o gösterdiğin ve o en öndeki 2 ufak teker varya, metroya İzbana kaldırımlara. Önüne her gelen engele takılır. Kesinlikle alınmayacak bir model.

Şişme lastik taktırıcam ama bakalım o da patlayacak. Yolda baya sıkıntı olur. Silikon lastik bakıcam. Belki o işime yarayabilir

Q100 modelinde ki arka da devrilmeye karşı olan tekerlekler varya, onlar geri geri gelirken en ufak minicik kaldırımlara bile takılıyor. Ön ön zaten her yere takıldığı için arka arka çıkayım diyorum, bu seferde dediğim tekerlekler takılıyor. Berbat ya!

O ufak tekerleri sakın kaldırma her araçta koruyucu onlar yani devrilmeyi önler. Ufak teker borusunu kısalttır

Swemo modeleri engelleri asmada ne yazik ki sinifta kalmış bir model. Kullanan arkadaslarin ne tür zorluklar çektiğine sahit olmuşum. Alacak arkadaslar bu olumsuzluklari goz onunde bulundurmalarinda fayda göreceklerdir.

Üst Alt