Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü sandalyede teknik bir sorun yaşıyorum. Ne yapabilirim?

ismail633

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar akülü sandalyemde anlamadıgım bir sorunum var sol arka taraftaki aküye veya manuele donuşturdümüz kolun kutusunun altından sıyah bir sıvı akıyor bazen bazende hareket ederken yine sol taraftaki motordan mı yoksa yine o kutudanmı anlamadım takır tukur ses geliyo sanki dişli varmış da o sürtüyormuş gibi ve ayrıca yine sol tarafdan hareket halındeyken gazı kesince sıkı bir şekılde kesıyo ve beni salladıgını hıssedıyorum ben şanlıurfadayım burda tamir işine kım bakar bilemıyorum da

izmirdeolsaydın ücret almadan hallederdimbana göre çok küçük maliyetli bir arıza bu durumda servise yollaman gerekecek gibi ama tanıdık bir tamirci varsa ona baktır iki ihtimal var 1.rulman dağılmış ve siyah sıvı dediğin yağ ordan akıyor ve sesi de bundan dolayı yapar 2. üst kapak vidaları gevşemiş ve condaan yağ kaçırıyor ve birde fren balatası ya değişmeli yada bi fren ayarı yapılmalı

tşkler ederim boodi bu gibi tamir işlerine neresi bakıyor normal bir tamirci yapabilirmi ( araba motor tamircisi gibi)

evet bence yapar daha önce yapmamış olması onu korkutmasın zira araba şanzımanı söküp takabilen birine oyuncak gibi gelir sandalyendeki arıza

arkdaşım motora bakılması lazım,keçeleri degişecek...

tşkler arkadaşlar yorumlarınız ıcın artık baktırıcaz anlaşılan

Üst Alt