Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü sandalyelerin motor dişli kısımlarında ne tür yağ kullanılıyor? Tümden bakım..?

bluesky

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar, benim akülü sandalye ye yaklaşık 8 yıldır bakım yapılmadı. ufak tefek şeyler hariç açıp kapama düğmesi farların düğmesi ve joystiğin içinde birkaç kablonun leğimi kopmuştu. bunları kendimiz hallettik. çok sağlam bi araçmış.
yollarımız berbat tarla yolu gibi şimdi motor dişlilerinden ses gelmeye başladı. yağları azaldı diye tahmin ediyorum. ne tür yağ kullanılır bu araçlarda? bilgisi olan var mı?
bir de joystiği bir hayli yıprandı yeni sistem joystiklerden takılabilir mi buna? acaba akülerinide yenilemem lazım kople bakım istiyo yani...
resim koyuyorum inşallah görünür resimdekinin aynısı sayılır motorlar ve joystik aynısı.

kat1908.jpg

dayanıklı bir aracın olduğuna sevindim... dişlilerden ses geliyorsa tahminimce motorların ömrü dolmuştur,, benimkinden de geliyodu aynı , servisim artık motorların değişmesi gerektiğini söyledi.... tümden bakım gerekiosa kendin yapmaya çalışmanı önermem bu işden anlayn servislere göster derim... tek joistik değişirmi bilgim yok ama tüm kumanda değişir.. sana pahalıya maal olur aama,, yeni kumandalarda, joistik beyin ayrı ayrı değil,, joistiğin içinde oluyo beyinler,, ondan yeni bir beyin almış gibi olacaksın,, bence devam et joistiğinle... aküye gelince , bu konuyu iyi araştır derim,, kuru batarya tip akü alacaksan MUTLU FULL ENERJİ diğerlerine göre biraz farklı, daha iyi sayılır,,,, paraya kıyarım aküde rahat ederim diyorsan deep cycle akü almanı öneririrm,, ben henüz deep cycle akü kullanmadım ama kuru akülere bakış 2 kat fark olduğu idda ediliyor (fiyatda iki kat tabi)..

deep cycle akü kullanan varsa deneyimlerini yazarsa meemnun olurum...

motorlarda problem yok yağ deyişmesi lazım ama ne tür yağ kullanılır onu bilmiyorum bu konuda bilgisi olan yokmu arkadaşlar?? acilen yaptırmam lazım bunu

Efe elektromekanik

Arkadaşım biz İzmir bu iş için yeni biryer kurduk istersen sandalyeni alıp kendi ürettiğimiz gövde ile değiştirip üzerine ortopedik otomobil koltuğu (özel üretimdir) koyup elektronik sistemine bakım yapabiliriz.
Eğer istersen (kısa süre içinde üretimi tamamlanacak) elektronik sistemini komple değiştirip kendi üretimimiz olan sistemlerden kullanır parça ve servis hizmeti garantisi sağlarız.

Fakat sandalyenin görünümü şu ankiyle hiç alakalı olmaz blmengerek.
Sıfır sandalye almış gibi olucaksın ve şeklide değişicek koltuklu ve modern bi görünüm olucak.

İlgilenirsen görüşelim

EFE ELEKTROMEKANİK

full bakım

merhaba arkadaşım adım şenol anlattığına göre aracın gerçekten bakıma iğtiyacı var bahsettiğin ses motordan ziyade rediktör gurubundan gelir yağ bunuda geresle ama kavucuklu gresle çozebilirsin fakat açma ve kapama sonrası contalamada sızıntı yaşayabilirisn dikkat etmen gerekir motorda ve rulman kısmında seni biraz uğraştırır cünki motor ve rediktör gurubu tamamen parcalanıp rulman ve diğer tüm parçaları değiştirilmesi gerekir yani genelde sadece yağlama ile işlem bitmez o yüzden işin ehli birine yaptır mutlaka...

Her marka model Akülü tekerlekli sandalyelerin bakım ve tamirini uzman kadro ve ekipmanlar ile yapmaktayız.
Yeni kurduğumuz şirketimizin çizgisi siz akülü tekerlekli sandalye kullanıcılarının tamir ve bakımda yaşadıkları eksiklik ve çözümsüzlükleri aşmaya çalışmak...
probleminiz ile elgilenmek ve yardımcı olmaya çalışmak amacı ile irtibata geçmek isterim bana ulaşabileceğiniz adresler...
senol2934@hotmail.com
216 396 30 30 & 537 467 77 58
Fevziçakmak mah. İnönü cad. Timurlenk sk. NO: 1 Üstkaynarca/Pendik-İSTANBUL

Üst Alt