Arkadaşlar bir kaç sefer deneme fırsatı bulduğum ve hayran kaldığım akülü scooter'u en sonunda aldım böyle bir akülü aracı almaktaki kastım evli olduğum içindir normal bir akülü araç vardı ben onu kullanıyordum eşim yürüyordu ama ben buna çok üzülüyordum eşim de engelli.. uzun yol yürüdüğünde yorulduğu için böyle bir araca ihtiyaç duyduk ve aldık iyikide almışız ikimizde rahatladık.. scooter iki kişiliktir eşimle ben rahat bir şekilde oturuyoruz taşıma kapasitesi 300 kg aracın en güzel özelliği ise arkasındaki güç kaynağı aküleri herdaim dolduruyorum akülerin bitme şansı pek yok 100 km de dolaşsak akülerim dolu duruyor güç kaynağı çalıştığı sürece.. güç kaynağı benzin ile çalışıyor jeneratör gibi birşey işte arkadaşlar size resmini gösteriyorum umarım beyenirsiniz..
peki sizlerin akülü araçları nasıl işinizi görüyormu memnunmusunuz araçlarınıza bakıyor ve temiz tutuyormuzunuz bu araçlar dışarı ile tek bağımız bu konudaki düşüncelerinizi paylaşırmısınız.. akülü araç sizin için ne anlam taşıyor..?
peki sizlerin akülü araçları nasıl işinizi görüyormu memnunmusunuz araçlarınıza bakıyor ve temiz tutuyormuzunuz bu araçlar dışarı ile tek bağımız bu konudaki düşüncelerinizi paylaşırmısınız.. akülü araç sizin için ne anlam taşıyor..?