Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü sandalyem giderken duracak gibi yavaşlıyor, sonra normal duruma geliyor..?

recep.43

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Akülerim ve şarj aleti yeni, şarj sorunum yok.akülerim devamlı dolu oluyor.arabayla gezerken yavaşlıyor tekrar hızlanıp normal duruma geliyor.devamlı yapmaya başladı.sorunumu sizinle paylaşmak istedim yardımınız için şimdiden teşekürler..

kumandasına yeniden program yüklet. bence ondandır.

Ürünü satıl aldığın yer bu konuda teknik destek veriyor olmalı. Onlara sordun mu?

Almanyadan ikinci el olduğu için o imkamdan mahrumum ilk geldiği zaman çok iyiydi şimdi başladı bu sorun.motor tekeri sıkıyor gibi

yetkili servisten alıntı : akülü arabanız hareket halinde iken ayniden durup yeniden ilerliyor ve bu sıklıkla oluyorsa akülü arabanızın yagı bitmiştir..

onu bu işlerden anlayan en yakın motorcu ola bilir ürünüzün eksiyini gidere bilirsiniz

bu sorunla bir kac arkadasımdada olmustu yagı deyistirdik düzeldi ..

akulu sandelyedeki motorlarda komur dedigimiz parçalar var.bu motor hareket ettikçe eskiyor yıpraniyor vede tozu motor içine dokuluyor.bu şekil kullanmaya devam ederseniz,yakında ses yapar ve sizi durdurur zorlanmaya başlar iyice.motorun sokulup içi temizlenecek ve yeni komurler takilacak.

kolay gelsin

Bu konuda İsmail abiye katılıyorum.
Benzer sorunu daha geçen hafta içinde yaşadım. Yine alman malı ottobock b500 bi sandalye kullanıyorum. Bazen yavaşlama olduğunu hissediyordum araçta ve son zamanlarda sol motor bazen çalışmaz hale geldi. Bazen anlık gelip-geçici bazende 5-10 dakika sonra kendiliğinden çalışıyordu.

Elektrik teknisyeni arkadaşa baktırdım kömürden dedi, Ankaradaki yetkili servisiyle görüştüm, anlattım durumu, bütük ihtimalle kömür dedi. Sol motor için iki adet kömür siparişi verdim 120 TL.

Kömürler gelince teknisyen arkadaş açtı motoru, evet sorun kömürden. Sol tarafın kömürü komple bitmiş. Ancak yeni gelen kömürler biraz büyük, uyumsuz.
Kömür dediğin 3-5 lira birşey bu ne böyle 120 lira dedi. Bunlara hiç dokunmayalım, geri gönder parasını iade alabilirsen al, alamazsan da uyumlularını göndersinler elinde bulunsun.

Gitti elektrikçiyi iki adet kömür buldu geldi, 5'erden 10 Lira. Sağını solunu zımparaladı, yuvaya uyumlu hale getirdi. Tabi bunlar orjinalleri gibi 5-6 yıl dayanmaz, 1-2 yıl içinde yine sorun verir dedi. Olsun şimdilik takır takır da çalışıyor.

Demem o ki bi kömürlerine baktır bi elektrikçiye. Ve sorun kömürdense ki zaten motor açılınca belli olur, orjinalini alıp dünyanın parasını vermenin bir anlamı da yok.

Üst Alt