Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü sandalyemi sığdırabileceğim ve ÖTV'den yararlanabileceğim hangi araba var?

polat0537

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar 2017 Nisan ayında tertibatlı 0km araç aldım Ötv muafiyeti ile o süreçteki bütçem maalesef akülü aracımı rahat koyabileceğim bir araç olmadı önceki gün servise gittiğimde bayide ki satış temsilcisi istersem bu aracımın ötv sini ödeyip 5 yıl bekleme zorunluluğum olmadan yeniden ötv muafiyetli akülü aracımı rahat koyabileceğim bir araç alabileceğimi söyledi. Böyle bir imkanımız varmıdır acaba?

Eğer aracınızı satacağınız kişi de sizin gibi özel donanımlı araç kullanan kişi ise sizin ÖTV ödemenize gerek kalmaz.

Aracınızı ister engelli biri olsun isterse engelsiz birisi olsun yani kısacası kime satarsanız satın Nisan 2022 yılından önce yeni bir ötv siz araç alamazsınız.

İlla da satmam gerek diyorsanız engelli kişiye satarsanız ötv ödemeden satabilirsiniz. Ama engelli birine satış yapmanız çok zor. Herkes sıfır araç almak isteyebilir.

Engelsiz bir kişiye satarsanız başta ödemediğiniz ötv yi ödemek zorundasınız. 11 yılda 2 tane sıfır araç aldım aynı sizin gibi istemeden almak zorunda kaldım ailemi kıramadığım için. İlkini satmaya çalıştım ölü fiyat verdiler 5 yıl sabrettim aldığım fiyata sattım. İkinci aracımıda 3 yıl sonra yine aldığım paraya bir arkadaşıma sattım 5 yıl dolunca devrini verdim. En güzeli 5 yıl beklemek

Çok teşekkürler ederim arkadaşlar bilgilendirmeler için

Üst Alt