Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü sandalyemin parasını devletten alabilir miyim?

BlueWorld

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba

Arkadaşlar 8 ay önce devlet hastahanesine 'akülü sandalye kullanabilir' raporu almak için gitmiştik..Malesef orada bulunan doktor bu çocuk akülü sandalye kullanamaz diye rapor vermedi.Biz aciliyetten kendi imkanlarımızla akülü sandalye aldık 2500 liraya.gayet rahat kullanabiliyorum,doktorun saçmaladığı gibi değil yani.Kendim yüreyemiyorum,kollarımda güç kaybı olmasına rağmen akülü sandalye kullanmama engel değil.Sonuçta kas hastasıyım.

Akülü sandalyenin parasını ödemekte zorlanıyoruz.Hastahaneye tekrar başvurup rapor alıp sandalyenin parasını temin edebirmiyim ?

Yapmamız gereken işlemler nedir ?

İyi günler dilerim

Sevgili KKelebeKK cevabın için teşekkür ederim.

Şartlarım Akülü sandalye kullanmaya müsait.Ama sırf bir doktroun dengesiz yorumlaması yüzünden rapor alamadık.

Sorum şu ; Gelecek hafta tekrar akülü sandalye raporu almak için devlet hastahanesine gidiyoruz.Diyelim raporu aldık. 8 ay once kendi imkanlarımızla aldığımız akülü sandayelnin parasını sgk'dan alabilir miyiz ?

akülü sandalye raporu almakla işiniz bitmez birde de ilaç reçetesi yazdığı gibi ayrıcana reçete yazdırmanız lazım birde 8 ay önce aldığınız malın faturasını nasıl yapıcaksınız hadi onuda hallettiniz diyelim sizi sgk dr u evraklarınızı inceleyip görüp onay yapması lazım eğer kollarınız güçlü ise onaylamıyor bende sgk mundan almaya her işlemi yaptım sgk munun dr una takıldım vermediler bende ümraniye belediyesine müracaat ettim 15 günde verdiler sağolsun

kollarım 2.5 lt suyu dahi kaldıramıyor.akülü sandalyenin kumandasını kullanmak için çok da büyük bir güç gerekmiyor

neyse yine rapor almaya çalışıp deniyeceğim.

Eski tarihli faturanın bedelini sgk ödemez...

yazdımı yanlış okudunuz galiba kollarınız güçlü ise akülü sandalyeyi onaylamıyor oturan boğa arkadaşımızda bende belirttiğim gibi eski tarihli fatura ile zaten parasınız almanıza olanak yok

Üst Alt