Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü sandalyemin sarjı cabuk bitiyor. Ne yapabilirim?

Konular
17
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaslar daha önce de yazdım...akümün ömrü sanırım tükendi artık cok cabuk bitio ...napmam gerekir...yeni akümü almalıyım...aküyü mü değiştirmeliim...bir de jel akü varmıs sanırım daha uzun süre gidiomus..onlar nasıl ...fiyatlARI ne kadardır benim dediğim işlemlerin...
bilgi verirseniz sevinirim

Arkadaşım benimde akülerim bitmişti.2 adet jelli akü aldım.Haze marka 12V 26 amper 350 tl aldım.Faturasını al garantisi 2 yıldır.İnternette birçok firma var,ben mesala birikim pillerinden aldım.

Selam.akülü sandalyemi alalı 2 sene oldu..Eskiden 6 kilometre yaparken şimdi 1 kilometre zor yapıyor.Markası zimer..OFd den aldım.Peki sizinkiler kac kilometre yapıyor en fazla...Hem daha saglam hem de daha fazla yol alan bişey istiyorum değiştirmişken.

selam
benim sandalyede sulu akü var 6 ay oldu 20 km şarj ömrü var hala aynı hiç eksilme olmuyor sulu aküyü tavsiye ederim

benim bu konuda teknik bilgim olmadıgı için sacma sapan sorular soruosam kusura bakmayın...şimdi benim akülüm de nasıl bir akü var bilmiyorum...nereye gitcem bunun için...istediğim gibi istediğim aküyü taktırabilir miyim...benimki zimer marka demiştim acaba benimki nasıl aküdür...

Ottobock B500 akülü sandalye kullanıyorum. 2005 yılında aldım sandalyeyi, 2009 Ocak-Şubat dönemlerinde aküleri ömrünü tamamladı. Yaklaşık 4 yıl kullandım...

Akülerin tekrar orjinalini alayım dedim, izmir ankara istanbul tüm ottobock bayileriyle görüştüm. Ellerinde bu seri aküler yokmuş, yurtdışından siparişle gelecekmiş.

O zaman için 1250-1300 tl tutuyordu. Siparişi de verdik, 1,5 ay bekledik, ama çeşitli sorunlar çıkmış ve aküler gelemedi bi türlü.

Benim arabanın bekleyecek durumu kalmadığı için önüme çıkan ilk dükkandan 2 adet bosch marka 75 amper jel akü aldım. 300 lira tuttu. 6 aydır kullanıyorum ama şimdiden aküler zayıflamaya başladı . 2 yıl garantisi var sözde ama bakalım değiştirirler mi?

1 yıl kadar gitse, orjinaliyle hemen hemen aynı paraya gelmiş olacaktı. Hiçbirşey orjinal akünün yerini tutmaz da, orjinalini bulmak da büyük bi dert.

Arkadaşlar öncelikle akü alırken jel aküyü tavsiye ederim size ama gidipde her hangi bir jel akü alayım nasılsa tüm jel aküler aynı diye düşünmeyin sakın alacagınız akü dipşarjjel akü olmalı yanılıp endüstriyel jel akü alırsanız büyük bi hayal kırıklıgı yaşarsınız bununla ilgili burada aküler hankında yazdıgım notlar var onları bulup bi okuyun en azından

not :tel ilede bilgi alabilirsiniz

www.engelliaractamiri.com
05326301459 --- 05053661550

devamlı şarzlı bırakmak suretiyle ev içine koymayaksan sulu akü kullanma şansın var

Üst Alt