Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü Sandalyenin çalınmaması için ne önerirsiniz?

mstcetin

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhabalar;
Oğlumun Akülü Arabası var (Ottobock Skippi) Apartmanda oturuyorum. zamanında dış kapımın önüne evden elektrik çektim oğlumu eve alınca dışarda sabaha kadar şarj oluyor. Bir tane şifreli halat kilidim var onun ile de kilitliyoruz. Kendi kilide var. Ancak son günlerde evimizin etrafında hırsızlar dolaşıyor. 13.000 TL'lik araç tekrar almamız mümkün değil. Akülü aracı 2 kişi kaldırsa götürecek şekilde (küçük olduğu için)

Kaç gündür akülü sandalyeyi evin içine koyuyorum. Geçen haberlerde de akülü araç çaldıklarını duyunca iyi panikledim.

Kaç gündür düşünüyorum, evin dışında durup nasıl bir önlem alırım diye bir türlü yöntem bulamadım. Akülü aracın güvenliği ile ilgili sizler neler yapıyorsunuz. Nasıl önlemler alıyorsunuz değerli kaderdaşlarım kıymetli yorumlarınızı bekliyorum.
Saygılarımla,

evinize yada kapalı garaja koymalısınız calarlar zarar verirler yoksa ...

apartman içinde bile yürütürler evde kalsın

kesinlikle ev içine ya da mutlaka kapalı ve kilitlenen bir yere koymalısınız...

şifreli halat kilidi filan işe yaramaz... hadi, akülünün gövdesini söküp götüremeseler bile joystick kumandasını (en az 1000 lira) ya da beynini (en az 500 lira) ya da akülerini (jel aküyse en az 450 lira) çalabilirler...

bu saydıklarım da az para değil...

ben kendi akülümü (7 yıllık) eve koyuyorum... zaten daireye kapıdan akülüyle giriyor ve odama kadar onunla gidiyorum, orada akülüyü desktop masamın yanına park ediyor ve hemen şarja aletine bağladıktan sonra manuel sandalyeme geçiyorum...

Üst Alt