Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşım bazı arabalarda programlarını degiştirmek suretiyle hızı ayarlanıyor ama aracın ne marka onu bilmek gerekiyor eski modelse hiç aracını kurcalatma daha büyük sorunlarla karşılaşabilirsin
Nasıl hızlanır bilmem ama nasıl yavaşladıgını biliyorum
Benim 12 yıllık emektarım (invacare) marka sandalyem yag akıtmaya başladı eşim akıtan kısmını yama yaptırıp yagını değiştirtti sonra araba kaplumbağa hızıyla gidiyor ve beni delirtiyoooor benimde canım cok tez arabanın gıdecegi yere beynimle dört beş defa gidip geliyorum cok komik oldum ama omuzlarım ve kafam onde gidiyor araba bana yetişmeye calışıyor sanki kaplumbagaların duygularını anlıyorum artık he he he e
arkadaşım akülerinin ömrü bitmeğe başlamış o yüzden akülerinin değişmesi gerekir,eğer böyle kullanırsan kumanda sisteminde arızalara tamiri mümkün olmayan tahribatlar çıkarır .lütfen hemen akülerinizi bir an evvel değiştirmeniz.
sayğılar
yeni üye nurullah baytekin
0532 402 59 09 0542 437 37 37
sayın nova ;
sizin gibi değerli arkadaşa da bu yakışır...
ama imalatını hiç bir fabrika üstlenmiyor..
teknolojiyi bekliyeceğiz de ömrümüz yetecek mi....
Benim aracım da yağ akıtıyordu. Ses de yapmaya başlamıştı. Her iki motorun da rulmanları yenilenince durum düzeldi. Akü bittiği zaman çok sık şarj etmek gerekiyor. Eğer şarj etme sıklığında artış olmamışsa rulmanları kontrol ettirmenizi tavsiye ederim.
serkan abi işin espirisindeyim ben.. Bu araçları yapan firmalar zaten olması gereken hızlarda yapıyorlar bu araçları ..Onlar böyle yapmışken neden daha fazla hızını arttırmak isterler onu anlamıyorum cidden ..
Servisimiz bünyesinde bir çok marka model araçların orjinal yazılım aparatları sayesin aracınızın hiç bi parçası sökülmeden pc yazılımları sayesinde hız seviyelerinin arttırılmasının yanı sıra kalkış hızları, fren mesafeleri, çekiş gücü otomatik kapanma süresi ve benzeri bir çok değişiklik müşteri isteğine göre yaklaşık 15 dakika gibi bi sürede yapılabilir. Bu işlemler için aracınızdan inmenize bile gerek yok.