Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akulu sandalyenin jokctickde power (acma-kapama) tuşuna zor basılıyor..?

Zorro

Aktif Üye
Konular
247
Reaksiyonlar
1
2007 den beri 9 yildir kullandigim aracin jocktik pover zor basar hic basmaz bazen neden?
Nasil tamir olur?
Oteki tuslar korna hiz tusu kolay rahat basilir.

Son düzenleme:
jocktik kutusunu sökebiliyorsanız power tuşunun altını ıslaklık yoksa ucu sert olmayan kurşun kalem gezdirin

Altı oksitlenmiştir, sökme imkanın var ise, söküp hafif ince zımpara tarzı birşeyle kazı fazla deforme etmeden yap bu işi. Kolay gelsin..

Icini acmaktan korkulur beyin bu aracin.

Aracin jokcsicin( tus takimi pad) sebep verirmis.onu ustunden cikarinca tornavida ucuyla dokununca acilir kapanir power kolayca.
Bu tus takimi pad nerede satilir?
Bilen varmi arkadaslar ne yapmaliyim?

kontrol kolunu kapağını açın sonrasında bi silgi ile tusun altındaki siyah noktaları güzelce temizleyin sonra o tuşların bastıgı devre üzerindeki iletken noktalarıda silgi ile güzelce temizleyin hatta mümkünse bi pamuğa selilozik tiner damlatıp iletken noktaları iyice bi silin sonra toplayın fıstık gibi çalışacaktır ...

Tsk ederim bilgin icin.
Ama anlamadin galiba.
Kontrol kolu acmaya gerek yok. Ustundeki plastik pad var tus basmalik.
O arizali sadece o pad in tus metali silinmis o kadar
Temas etmiyor bu.
Caresi nedir?
Tus uca nerde atilir metalik?

Akulu sandalye tus takimi pad gerekli nerede satilir ayni bundan?

Son düzenleme:
lamira akülü sandalye satıcısında varmış ama sizin kumandaya uygun mu onu teyit edin. fiyatı bana 100 tl demişti. almamıştım hala eskisni kullanıyorum. bn de basarken zorlanıyorum.
İletişim | Lamira Easy Life arayın isterseniz sorun bakalım

hangi modeli kullanıyorsunuz...

galiba bağlantıyı kopyalamıyorsunuz. bundan demişsiniz aancak bizde bi şey görünmüyor

Gerçek gözükmüyormu resim gösteriyor ama

ben görmüyorum. bi kaç yerde de bağlantı paylaştığınızı ifade etmişsinz ama onları da göremedim. sorun benm pc den de olabilir ama sanmıyorum...

Jocktick tuş takımı resmini görebiliyor musun
Arkadaşım telefon WiFi'den internete girer misin.
engelliler bize oradan bir bak resim var mı

şuan telden giremem. Ama sonra bakmaya çalışırım... Ama bi bağlantı resim falan görülmüyor sorun telinizde galiba

bu jocktic tustakimi pad şu asagidaki resmi görülüyor mu arkadaşım Teşekkür ederim

Üst Alt